Bijzondere faciliteiten

Goede faciliteiten zijn onmisbaar voor een geslaagd bedrijfsevenement of congres. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor het houden van een geslaagd personeelsfeest of efficiënte vergadering, en laat je verrassen door ons veelzijdige activiteitenprogramma!

 • Zalen
  Vergaderzalen
  Lees meer

  Zalen

  Onze twee conferentiezalen en vijf vergaderzalen zijn multifunctioneel inzetbaar en te gebruiken voor uiteenlopende activiteiten en bijeenkomsten.

 • Adventurepark
  Adventure Park
  Lees meer

  Adventurepark

  Dit is dé plek voor een welverdiende afwisseling van je congres. Kies voor een gezamenlijke activiteit en versterk het saamhorigheidsgevoel!

 • Evenemententerrein
  Evenemententerrein
  Lees meer

  Evenemententerrein

  Het evenemententerrein direct naast het centrumgebouw gelegen biedt je als organisator ongekend veel mogelijkheden voor activiteiten tijdens je congres of bedrijfsevenement.

 • Zwemmen
  Zwembad 
  Lees meer

  Zwemmen

  In het centrumgebouw bevindt zich het zwembad. Voor de sportievelingen is er het 25-meterbad, degenen die graag wat rustiger aan doen zullen zich op hun gemak voelen in het naastgelegen warmwaterbad.

 • Recreatiezone
  Recreatiezone
  Lees meer

  Recreatiezone

  De recreatiezone tussen het vakantiepark en centrumgebouw biedt volop ruimte voor activiteit en ontspanning met o.a. sportkooi en beachvolleybalveld.

 • Campingterrein
  Campingterrein
  Lees meer

  Campingterrein

  Ons campingterrein beschikt over 45 kampeerplaatsen. Voor grote conferenties kan in overleg ook gebruik gemaakt van een extra terrein aan de achterzijde van het park.