Update: Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen zijn wij genoodzaakt om het Pagecentrum met al haar recreatieve en horecafaciliteiten tot 6 april te sluiten. Lees hier meer.
Wildlands Adventure Zoo

Wildlands Adventure Zoo

Het kan: een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen. WILDLANDS is een nieuw type themapark. 22 hectare actief avontuur, natuur en cultuur.

Wat kun je verwachten?
  • Een dagje uit voor de hele familie
  • 30 minuten rijden vanaf Vakantiepark Westerwolde
  • Book online en krijg € 1,- pp korting
  • Check www.wildlands.nl voor alle informatie, laatste acties en openingstijden
Jungola. Bepaal zelf hoe je deze mysterieuze, groene wereld vol prachtige dieren en spannende avonturen gaat ontdekken. Stap in de boatride over de Rimbula River en komt heel dicht langs acrobatische slingerapen en imposante olifanten. Of loop gewoon met je twee benen op het pad door het oerwoud. 

Serenga. Avontuur, natuur en cultuur, in Serenga vind je het allemaal. Stap in de Serenga Safari en verken de uitgestrekte savanne met zijn giraffes, neushoorns en andere dieren. Hoog op de Leeuwenberg houdt de koning der dieren je in de gaten. 

Nortica. Met deze expeditie duik je in een wereld van ruige rotsen en koude kusten. Maak kennis met dieren die zich perfect hebben aangepast aan het leven boven en onder water. Hier is de natuur de baas. 

Tip! Boek online via de website van Wildlands en ontvang €1,00 korting per persoon.