Watersportcentre Eijkelhof

Watersportcentre Eijkelhof

De kabelbaan in Veendam is geschikt voor een gezellig dagje uit voor de fanatieke watersporter of gewoon wanneer je een hapje of een drankje wilt nuttigen na een lange wandeling. Bij Watersportcentre Veendam kun je aan een kabel je watersport naar keuze uitoefenen. Je hebt hierbij onder andere de keuze uit: wakeboarden, waterskiën, monoskiën of kneeboarden.

Wat kun je verwachten?
  • Leer waterskien of wakeboarden op een kabelwaterskibaan
  • Tijdkaarten van 1 en 2 uur, of een dagkaart
  • Op 25 minuten rijden vanaf Vakantiepark Westerwolde
  • Check www.watersportcentre.nl voor alle informatie, laatste acties en openingstijden
De hoofdmoot van het watersportaanbod bestaat uit het aanbieden van een watersportervaring in de vorm van waterskiën, kneeboarden of het razend populaire wakeboarden. Een team van ervaren instructeurs staat klaar om de beginnende of gevorderde watersporter een spetterende watersportervaring te geven.
 
Watersportcentre Veendam adviseert watersporters van te voren te reserveren om zeker te weten dat er plaats is op de baan. Zo wordt teleurstelling of te lange wachtrijen voorkomen en komt iedereen aan de beurt. Er wordt gewerkt met tijdkaarten van 1 uur, 2 uur of dagkaarten die de gehele dag geldig zijn. Tijdens de geldigheidsduur van je tijdkaart kun je net zo vaak starten en gebruik maken van de waterskibaan als je wil. In het hoogseizoen en bij drukte werken met blokken van hele uren waarop je kunt instappen en in de rustige periodes kun je op elk willekeurig moment instappen.
 
De tijdkaart geeft je toegang tot de waterskibaan. Als je geen eigen materiaal hebt dan kun je dat huren. Bij de tijdkaart die je koopt zit standaard gebruik van een zwemvest, helm, waterski’s en of kneeboards. Wetsuits en wakeboards kun je bij huren indien gewenst.