Update: Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen zijn wij genoodzaakt om het Pagecentrum met al haar recreatieve en horecafaciliteiten tot 6 april te sluiten. Lees hier meer.
Plopsa Indoor

Plopsa Indoor

Beleef buitengewoon veel binnenpret in Nederlands mooiste indoorpark! Op ruim 10.000 m² vol speelplezier beleef je de leukste avonturen met je leukste Plopsa-vriendjes. De meeste ritjes zijn overdekt maar ook met mooi weer verveel je je nooit in de ruime buitenzone. Het wordt ongetwijfeld een dag vol avonturen die je niet snel zal vergeten!


Wat kun je verwachten?
  • Het perfecte uitje voor kinderen van 2 tot 8 jaar
  • Ontmoet kabouter Plop, Bumba, Paw Patrol en Maya de bij
  • Op 45 minuten rijden vanaf Vakantiepark Westerwolde
  • Check www.plopsaindoorcoevorden.nl voor alle informatie, laatste acties en openingstijden

Vlieg samen met Mega Mindy het luchtruim door in de Vliegende Fietsen, ontdek de wereld van K3 in de Zweefmolen, draai een rondje met Samson en zijn vrienden in de Carrousel, beleef het duel tussen piraten en vikings samen met Piet Piraat of Wickie de Viking, of ga op schattenjacht in... Anubis.

Na al deze avonturen nog geen zin om naar huis te gaan? Geniet nadien nog van de leuke Bumba Show, of ga voor een hapje langs bij de grote boomstronk waar de kabouters hun lekkerste maaltijden hebben klaarstaan!