Update: Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen zijn wij genoodzaakt om het Pagecentrum met al haar recreatieve en horecafaciliteiten tot 6 april te sluiten. Lees hier meer.
Manege Gasselte

Manege Gasselte

Een bosrit te paard door de prachtige Drentsche Staatsbossen, dat kan vanaf manege Gasselte. Zowel met beginners als gevorderden, jong en oud gaan zij dagelijks, in alle seizoenen, het bos in! In alle seizoenen hebben het bos en de heide hun eigen schoonheden, het is echt genieten.

Wat kun je verwachten?
  • Paardrijden voor jong en oud, beginners en gevorderden
  • Maak een mooie bosrit door de bosrijke omgeving van Gasselte
  • Op 15 minuten rijden vanaf Vakantiepark Westerwolde
  • Check www.manege-gasselte.nl voor alle informatie, tarieven en openingstijden

Manege Gasselte is gelegen boven op de Hondsrug, aan de rand van het mooie Drentsche esdorpje Gasselte met bijna 1000 inwoners. De tijd heeft hier, zo het lijkt even stil gestaan. Het Lutkenend, met z'n mooie rietgedekte oude boerderijen en oeroude bomen behoort tot de mooiste straatjes van nostalgisch Drenthe.


Gelegen aan de Drentsche staatsbossen, is Manege Gasselte direct aangesloten op meer dan 120 km ruiterpad, waar men zonder kaart of GPS als vreemdeling direct zou verdwalen. Het zijn de heidevelden, de bossen, de vennetjes, de zandverstuivingen en de onmetelijke stilte die dit gebied zo uniek maken. Uren kan men hier dwalen zonder stad, fabriek of dorp tegen te komen.