Update: Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen zijn wij genoodzaakt om het Pagecentrum met al haar recreatieve en horecafaciliteiten tot 6 april te sluiten. Lees hier meer.
Landgoed Tenaxx

Landgoed Tenaxx

Of je nu op zoek bent naar spannende dinoavonturen, adembenemende attracties of goed verzorgde groepsactiviteiten, op Landgoed Tenaxx is voor iedereen wat te vinden. Ontdek dit unieke park met dino’s, arboretum en de prachtige natuur.


Wat kun je verwachten?
  • Een leuke dag weg met het hele gezin
  • Interessant, spannend, leuk en leerzaam
  • Op 20 minuten rijden vanaf Vakantiepark Pagedal
  • Check www.landgoedtenaxx.nl voor alle informatie, laatste acties en openingstijden

Landgoedpark Tenaxx is enerzijds een dinopark, anderzijds een bomenpark (arboretum). 
Het bomenpark laat op allerlei manieren zien hoe de bomen en planten hun intelligentie ontwikkeld hebben, ook in de strijd met de dinosauriĆ«rs. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de natuurlijke variatie. In het bomenpark staan zo’n 650 soorten treurbomen en het is daarmee de grootste verzameling treurbomen ter wereld.

In het dinopark gaat het in eerste instantie om kindervermaak. Dat wordt verzorgd doordat de kinderen de dino’s alleen in een zoektocht door de bossen kunnen vinden. Zij worden daarbij opgeschrikt door de vervaarlijke dinogeluiden. Ook kunnen kinderen zich op allerlei andere manieren vermaken: dino-opgraving, survivalrun, bootjesvijver etc.