DX Adventurepark

DX Adventurepark

DX Adventurepark is het grootste open waterpark van Nederland in Gasselte. In dit park kun je met het hele gezin of met je vrienden volop plezier beleven. De topattractie is een spectaculaire waterschans die zelfs bij de echte waaghalzen zorgt voor een adrenalinekick. Het aquapark is een parcours waarop je kunt glijden, klimmen, slingeren, klauteren, balanceren en zelfs gelanceerd kan worden vanaf de blob.

Wat kun je verwachten?
  • Nederlands grootste open waterpark
  • Verschillende glijschansen
  • Op 25 minuten rijden vanaf Vakantiepark Westerwolde
  • Check dxadventurepark.nl voor alle informatie, laatste acties en openingstijden
Het helderblauwe water van het Gasselterveld doen je geloven dat je in het buitenland bent.Het Gasselterveld is maar liefst 65 hectare groot. In 2017 is er een groot zandstrand geopend. Een heerlijke plek om je dag door te brengen en te zwemmen met mooi weer. Naast zwemplas Gasselterveld is zwemplas ’t Nije Hemelriek een heerlijke plek om te zwemmen en te spelen in het zand. DX Adventurepark is het grootste open waterpark van Nederland aan de oever van het Gasselterveld. Een ideale locatie om een sportieve activiteit te combineren met een middag op het strand.

De echte waaghalzen kunnen 2 uur springen van de waterschans. Door de behaalde snelheid op de schans vlieg je hoog en ver door de lucht. De waterschansen zijn verdeeld in 3 verschillende niveaus van 7, 9 en 11 meter hoog. Race tegen je vrienden met een bodyboard op de 9 meter schans. Ben jij als eerste beneden?

Het aquapark is een parcours waarop je kunt glijden, klimmen, slingeren, klauteren, balanceren en zelfs gelanceerd kan worden vanaf de blob. Iedereen krijgt een zwemvest aan. Na instructie mag je 50 minuten op het aquapark.