Update: Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen zijn wij genoodzaakt om het Pagecentrum met al haar recreatieve en horecafaciliteiten tot 6 april te sluiten. Lees hier meer.
DX Adventurepark

DX Adventurepark

DX Adventurepark is het grootste open waterpark van Nederland in Gasselte. In dit park kun je met het hele gezin of met je vrienden volop plezier beleven. De topattractie is een spectaculaire waterschans die zelfs bij de echte waaghalzen zorgt voor een adrenalinekick. Het aquapark is een parcours waarop je kunt glijden, klimmen, slingeren, klauteren, balanceren en zelfs gelanceerd kan worden vanaf de blob.

Wat kun je verwachten?
  • Nederlands grootste open waterpark
  • Verschillende glijschansen
  • Op 25 minuten rijden vanaf Vakantiepark Westerwolde
  • Check dxadventurepark.nl voor alle informatie, laatste acties en openingstijden
DX Adventurepark is het grootste open waterpark van Nederland aan de oever van het Gasselterveld. De echte waaghalzen kunnen hier 2 uur springen van de waterschans. De waterschansen zijn verdeeld in 3 verschillende niveaus van 7, 9 en 11 meter hoog.

DX Adventurepark beschikt ook over een aquapark; een parcours waarop je kunt glijden, klimmen, slingeren, klauteren, balanceren en zelfs gelanceerd kan worden vanaf de blob. Naast DX Adventurepark ligt de zwemplas 't Nije Hemelriek. Dit is een ideale locatie om een sportieve activiteit te combineren met een middag op het strand.