Update: Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen zijn wij genoodzaakt om het Pagecentrum met al haar recreatieve en horecafaciliteiten tot 6 april te sluiten. Lees hier meer.
Drouwenerzand Attractiepark

Drouwenerzand Attractiepark

Drouwenerzand Attractiepark is een gezellig en voordelig familiepretpark met attracties en speeltoestellen voor kinderen vanaf 3 jaar. Een absolute aanrader voor gezinnen met jonge kinderen! Het attractiepark is in 2017 bovendien uitgeroepen tot ‘Leukste uitje van Drenthe’ door het land van ANWB.


Wat kun je verwachten?
  • Een leuke dag weg met de hele familie bij het voordeligste pretprak van Europa!
  • Toegang is inclusief alle attracties, eten en drinken
  • Op 20 minuten rijden vanaf Vakantiepark Westerwolde
  • Check www.drouwenerzand.nl/ voor alle informatie, tarieven en openingstijden

Drouwenerzand Attractiepark is het voordeligste pretpark van Europa! Bij Drouwenerzand is de entreeprijs namelijk inclusief alle attracties, frites, snacks, verse soep, vers fruit, koffie, thee, limonade en softijs! In het park is er voor jong en oud ontzettend veel te doen. De attracties en speeltoestellen zijn uitgezocht voor kinderen vanaf 3 jaar. Er zijn stoere attracties voor de echte durfals en rustige attracties en speeltoestellen voor de kleinere kinderen. Van de rustige oldtimerbaan tot de stoere Para Jump die ‘over-de-kop’ gaat, er is voor de hele familie volop actie. 


Belangrijk! Attractiepark Drouwenerzand is gesloten van half september tot half maart. Bestel je tickets voordelig(er) online. De eventuele wachtrij bij de kassa sla je hiermee ook over.