Update: Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen zijn wij genoodzaakt om het Pagecentrum met al haar recreatieve en horecafaciliteiten tot 6 april te sluiten. Lees hier meer.
Boomkroonpad

Boomkroonpad

Buitencentrum Boomkroonpad is een natuurattractie van Staatsbosbeheer, waar veel te beleven is. De wandeling start in de worteltunnel, waar het leven onder de grond ervaren kan worden. Vervolgens klim je omhoog en wandel je door de toppen van de bomen. Vanaf het uitzichtpunt zie je bos tot aan de horizon! 


Wat kun je verwachten?
  • Loop veilig over de toppen van de bomen
  • Een leuk dagdeel programma met een prachtig uitzicht
  • Op 25 minuten rijden vanaf Vakantiepark Westerwolde
  • Check www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad voor alle informatie, tarieven en openingstijden

​Bij Buitencentrum Boomkroonpad beginnen verschillende fiets-, MTB en wandelroutes door dit uitgestrekte gebied. Ook kun je in dit bezoekerscentrum terecht voor allerlei activiteiten, een presentatie over het bosleven en een winkel met leuke spullen.

Op het Boomkroonpad kun je het bos van de Hondsrug eens op een heel andere manier bekijken: van boven! Het Boomkroonpad is namelijk een spannend pad van 125 meter lang, dat door de toppen van de bomen loopt. Ideaal voor een uitje met de kinderen, maar stiekem ook heel leuk voor volwassenen.