Eten, drinken en shoppen

Bekijk hier de verschillende restaurants en winkelcentra in de omgeving van vakantiepark Westerwolde. 
 • Bar/restaurant de Pagerie
  Park restaurant
  Bekijk activiteit

  Bar/restaurant de Pagerie

  Geen zin om te koken of eten in een duur restaurant? Maak dan gebruik van onze bar/restaurant de Pagerie. Hier kunt u terecht voor een eenvoudig diner of een snelle hap. Ook voor een ijsje, een lekker kopje koffie of een lekker stukje gebak ben je hier op het juiste adres.

 • Buffetrestaurant de Rode Loper
  Buffetrestaurant
  Bekijk activiteit

  Buffetrestaurant de Rode Loper

  Op een paar minuten afstand van ons vakantiepark vind je het buffet restaurant de Rode Loper. Dit luxe restaurant heeft een uitgebreide menukaart en speciaal aan dit restaurant is de ijsgrot, waarin een ruime keuze aan ijs en chocola staat en je zo zelf je ijsdessert kan samenstellen.

 • Makedonia
  A la carte restaurant
  Bekijk activiteit

  Makedonia

  Kom eens proeven van onze authentieke Zuid-Europese gerechten, bereid met allemaal verse ingrediƫnten van topkwaliteit. Geheel volgens familietraditie bereiden wij uw diner op ambachtelijke wijze, zoals wij dat nog van onze grootouders hebben geleerd. Wij heten u van harte welkom in dit sfeervol ingerichte specialiteitenrestaurant.

 • McDonald's Stadskanaal
  McDonald's
  Bekijk activiteit

  McDonald's Stadskanaal

  Welkom bij McDonald's Stadskanaal met McDrive. Speciaal voor de kinderen beschikt het restaurant over een binnen en buiten Gym & Fun, waarin kinderen kunnen klimmen, klauteren, kruipen, springen en glijden. Regelmatig worden daarnaast leuke op kinderen gerichte acties gehouden.

 • Shoppen in Groningen

  In Groningen kun je alle dagen van de week goed shoppen. Ontdek de mooiste winkelstraten van Groningen met een bijzonder winkelaanbod. Sinds dit jaar is een groot deel van de winkels in de binnenstad ook op zondag open. Donderdagavond is het koopavond. De meeste winkels zijn dan tot 21 uur geopend. Kom nu alle dagen shoppen.

 • Winkelen in Stadskanaal

  Stadskanaal beschikt over een gezellig winkelcentrum met een diversiteit aan winkels en shops. Midden in het centrum vindt je ook het kanaal waar deze plaats zijn naam aan te danken heeft. Tijdens de zomer vormen de gezellige zitsteigers langs het kanaal de ideale locatie om een lekker ijsje te eten.