Update: Pagedal maakt zich klaar om vanaf 1 juni als volledig Corona-proof vakantiepark open te gaan. Reserveer voor 17 mei en ontvang 15% vroegboekkorting!
Zwemmen en sporten

Zwemmen en sporten

Op Pagedal kan je je op veel manieren vermaken! Kom gezellig met je familie of vrienden zwemmen in ons vernieuwde zwembad of ga een potje tennissen of squashen.
In het kort:
  • Een 25-meter wedstrijdbad, warmwaterbad en peuterbad
  • Een familieglijbaan en wipe-outbaan 
  • Rackets en ballen te huur voor €2,50
  • Gebruik fitness voor €5,00 p.p.p.k.
Een actieve vakantie

Bij Pagedal is er voor ieder wat wils! Kinderen kunnen zich uren vermaken in de peuterbadjes, de glijbaan en met verschillende attributen in het wedstrijdbad. Voor alle parkgasten is er ook de mogelijkheid om te tennissen of te squashen op onze indoor tennis- en squashbanen en de echte sportievelingen kunnen gebruik maken van onze fitness.

Baantjes zwemmen

Voor de sportieve parkgasten is er ook gelegenheid om te komen baantjes zwemmen. Let wel op: parkgasten die willen baantjes zwemmen moeten minimaal 18 jaar oud zijn en het baantjes zwemmen is alleen mogelijk tijdens de speciaal daarvoor ingeplande tijden. 

Gratis gebruik binnen geldende openingstijden
Binnen de geldende openingstijden kan je als parkgast gratis gebruik maken van ons prachtige zwembad en de tennis- en squashbanen! Voor de fitness gelden wel tarieven, je kunt namelijk voor €5,00 per persoon per keer binnen de geldende openingstijden gebruik maken van alle apparaten. Bekijk hier de openingstijden van de fitness.
 
Belangrijk

Het gebruik van onze tennis- en squashbanen is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Een aantal keer per jaar faciliteren wij (grote) evenementen waardoor er soms geen gebruik kan worden gemaakt van de tennis- en squashbanen. Wil je er van tevoren zeker van zijn dat je hier wel gebruik van kan maken dan adviseren wij om hier vooraf contact over op te nemen via het contactformulier.