Zwembad (tijdelijk gesloten)

Zwembad (tijdelijk gesloten)

Vanwege de verbouwing is ons zwembad tijdelijk gesloten. Ons zwembad was wel toe aan vernieuwing en wordt nu helemaal aangepast aan jouw wensen als zwemmer. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuw, ​gemoderniseerd bad met een glijbaan, warmwaterbad, opblaas attractie en zwemmersbar. 22 oktober hopen we dit vernieuwde zwembad te openen. Je bent alvast van harte uitgenodigd om vanaf 22 oktober te komen zwemmen in ons compleet vernieuwde zwembad. 

Wat kun je verwachten?
  • Lange familieglijbaan
  • Waterspeelplaats voor de kleine kinderen
  • Warmwaterbad met bubbelbad 
  • Opblaas attractie en zwemmersbar
Gratis gebruik binnen geldende openingstijden

Zwemmen is goed voor ontspanning, dit geldt voor volwassenen, jeugd en kinderen! Vooral bij slecht weer biedt het zwembad een perfecte uitkomst voor onze parkgasten. Kinderen kunnen zich uren vermaken in de peuterbadjes, in de glijbaan en met verschillende attributen in het wedstrijdbad. Als ouder kun je even alles vergeten en heerlijk bijkomen in het warme bubbelbad. Binnen de geldende openingstijden kan je als parkgast gratis gebruik maken van ons prachtige zwembad. 

Baantjes zwemmen

Voor de sportieve parkgasten is er ook gelegenheid om te komen baantjes zwemmen. Dit is een leuke en gezonde manier om al je spieren te gebruiken en aan je conditie te werken. Parkgasten die willen baantjes zwemmen moeten minimaal 18 jaar oud zijn. Baantjes zwemmen is alleen mogelijk tijdens de speciaal daarvoor ingeplande tijden.