Zwembad

Zwembad

Het nieuwe zwembad is open! Kom gezellig met je familie of vriendinnetjes zwemmen in het vernieuwde zwembad van Pagedal. Doe een wedstrijd op de wipe-outbaan of ga lekker chillen in het warmwaterbad. Ook de familieglijbaan is een echte aanrader. Kleine kinderen zonder zwemdiploma kunnen heerlijk spelen in het peuterbad of samen met hun ouders van de familieglijbaan. 
Wat kun je verwachten?
  • Een mooi en nieuw overdekt zwembad
  • Een 25-meter wedstrijdbad, warmwaterbad en peuterbad
  • Een familieglijbaan en wipe-outbaan 
  • Leuke activiteiten tijdens schoolvakanties
Gratis gebruik binnen geldende openingstijden

Zwemmen is goed voor ontspanning, dit geldt voor volwassenen, jeugd en kinderen! Vooral bij slecht weer biedt het zwembad een perfecte uitkomst voor onze parkgasten. Kinderen kunnen zich uren vermaken in de peuterbadjes, in de glijbaan en met verschillende attributen in het wedstrijdbad. Als ouder kun je even alles vergeten en heerlijk bijkomen in het warme bubbelbad. Binnen de geldende openingstijden kan je als parkgast gratis gebruik maken van ons prachtige zwembad. 

Baantjes zwemmen

Voor de sportieve parkgasten is er ook gelegenheid om te komen baantjes zwemmen. Dit is een leuke en gezonde manier om al je spieren te gebruiken en aan je conditie te werken. Parkgasten die willen baantjes zwemmen moeten minimaal 18 jaar oud zijn. Baantjes zwemmen is alleen mogelijk tijdens de speciaal daarvoor ingeplande tijden.