Update: Pagedal maakt zich klaar om vanaf 1 juni als volledig Corona-proof vakantiepark open te gaan. Reserveer voor 17 mei en ontvang 15% vroegboekkorting!
Wandelen & Nordic Walking

Wandelen & Nordic Walking

Heerlijk wandelen in de prachtige natuur van het recreatiegebied Pagedal! Je wordt een enthousiaste wandelaar of Nordic Walker tussen de groene bossen van Onstwedde en het heuvelachtige landschap van Veenhuizen. Rondom Pagedal zijn verschillende wandelpaden die vrij te betreden zijn. Maak een wandeling langs de Pageplas of over de Rode Loper het bos in.
 
Wat kun je verwachten?
  • Een mooie bosrijke omgeving 
  • 35 verschillende wandelroutes 
  • Varierende lengte van 3 tot 16 kilometer
  • Check westerwolde.groningen.nl voor meer informatie
Nordic Walking
Wist je dat je bij Nordic Walking ook je armspieren intensief gebruikt? Het is een gezonde sport in de buitenlucht, waarbij je heerlijk kunt genieten van de omgeving. Alle attributen voor Nordic Walking zijn bij ons aanwezig, zodat alles gesmeerd loopt! Dus zet de eerste stap en kom het samen beleven op Pagedal!


Pagedal en omgeving
Bij de receptie kun je een mooie wandelroute uitkiezen en geven wij jou de beste tips. Er zijn tal van uitjes in Drenthe, Groningen of net over de grens in Duitsland. Een relaxte wandeltocht met als afsluiting een lunch of high tea in Smeerling? Een indrukwekkende dag in het Herinneringscentrum van Kamp Westerbork met een diner in hét Museum Restaurant van Nederland? Of liever een stadswandeling in ons mooie Groningen? Er zit vast wat tussen voor jou!