Sporten

Sporten

Voor zowel professionals als recreanten biedt Pagedal de mogelijkheid voor het beoefenen van de tennissport, dankzij onze indoor tennisbanen. ​Ook zijn er op Pagedal drie squashbanen te vinden in het Pagecentrum. Tijdens een bezoek aan ons vakantiepark kun je (o.v.v. beschikbaarheid) gratis gebruik maken van onze indoor tennis- en squashbanen! Wij geven je alle ruimte om zelf aan de slag te gaan en je technieken te verbeteren. 

In het kort:
  • Rackets en ballen te huur voor € 2,50
  • Leef je uit op de squashbaan
  • Gebruik fitness voor €5,00 p.p.p.k. 
  • Na afloop bijpraten in het sportcafé 
Een actieve vakantie

Verblijf jij een week op Pagedal en ben je een echte tennisliefhebber? Onze vier indoor tennisbanen bieden alle parkgasten de mogelijkheid voor het spelen van een goed potje tennis. Ook zijn er op Pagedal drie squashbanen te vinden in het Pagecentrum. Squash is de ideale sport voor iedereen die zijn of haar conditie op peil wil houden of brengen. Sla je slag, want tijdens jouw bezoek aan ons vakantiepark kun je gratis gebruik maken van onze indoor tennis- squashbanen!

Ga lekker fitnessen!
Naast het gebruik van de tennis- en squashbanen kan er tegen betaling ook gebruik worden gemaakt van de fitness van Pagedal. Voor €5,00 per persoon per keer kan je binnen de geldende openingstijden gebruik maken van alle apparaten. Bekijk hier de openingstijden van de fitness. 

Belangrijk
Het gebruik van onze tennis- en squashbanen is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Een aantal keer per jaar faciliteren wij (grote) evenementen waar deze faciliteiten ook bij worden ingezet. Tijdens dergelijke evenementen kan er soms geen gebruik worden gemaakt van de squash- en tennisbanen. Wil je er op voorhand zeker van zijn dat je hier wel gebruik van kan maken dan adviseren wij om hier vooraf contact over op te nemen via het contactformulier

Probeer het gewoon uit

Iedereen kan even een balletje slaan, of je nou wel of geen les hebt gehad. Samen met familie of vrienden kom je er misschien wel achter dat tennis of squash jouw nieuwe sport wordt! Een groot voordeel is dat de banen zich bevinden in het Pagecentrum, hierdoor is er ook met slecht weer gelegenheid om even iets actiefs te doen op het park. Daarnaast is er in het gezellige sportcafé, de Pagerie, altijd plek voor jullie om af te sluiten met een drankje en wat lekkers!