Speeltoestellen

Speeltoestellen

Wij willen de kinderen een speciale en fantastische vakantie geven, één om nooit te vergeten. Daarom zijn er op Pagedal, naast de grote zandwaterspeelplaats, nog tien speeltuintjes te vinden. Daar kunnen de kinderen zich helemaal uitleven! Op die manier vermaken ze zich ook dichtbij de bungalow en leren ze andere kinderen kennen. De speeltuintjes zijn voorzien van verschillende soorten toestellen. Elke speeltuin is uniek, dus de kids hoeven zich nooit te vervelen! 

Wat kun je verwachten?
  • Ruim aanbod van speeltuintjes
  • Zitplaatsen voor de ouders
  • Een autoluw park 
  • Eén in- en uitgang van het park
Onbezorgd spelen

Een gelukkig kind, is een gelukkige ouder. Samen herinneringen maken en plezier hebben kan al door hele kleine dingen: samen met je broertje en zusje op de schommel, met papa de hindernisbaan in het bos uitproberen of uren zandtaartjes maken in de zandbak. Tussen de bungalows is er ook genoeg gras om lekker samen te voetballen. Dat ze bij het ravotten misschien vies worden is helemaal niet erg, want eenmaal terug bij de bungalow kun je ze zo weer van schone kleren voorzien.

Autoluw park

Als ouder wil je jouw kind zoveel mogelijk ruimte bieden, vooral tijdens de vakantie. Doordat het park autoluw is, is er een zo veilig mogelijke speelomgeving gecreëerd voor kinderen. Ze kunnen heerlijk skeeleren, steppen en (skate)boarden over de geasfalteerde wegen op het park.