Recreatiezone

Recreatiezone

Welkom bij de recreatiezone! Een plek waar iedereen kan genieten. Kinderen kunnen hier met water en zand spelen en lekker springen op de airtrampoline. Ouders genieten hier van de rust en een goed boek. En de jeugd kan op hun beurt al hun energie kwijt in een potje voetbal, basketbal of beachvolleybal! Op deze plek is alles dichtbij elkaar. Alle leeftijden komen hier samen, hier kun jij op een ontspannen manier in contact komen met andere parkgasten. 

Wat kun je verwachten?
  • Dit is 'the place to be' voor gezelligheid 
  • Een voetbalkooi, basketbalplaats, beachvolleybalveld en airtrampoline
  • Een zandwaterspeelplaats voor de kleine kinderen
  • Jeu de boulesbaan voor senioren
Zandwaterspeelplaats

Voor de allerkleinste parkgasten is er de zandwaterspeelplaats. Hier kunnen kinderen tussen de 2 en 4 jaar zich uitstekend vermaken met waterpompen, waterdammen en sluizen. Bepaal zelf hoe het opgepompte water naar beneden loopt door sluizen te openen of juist dicht te doen. Een unieke speelervaring voor de kinderen!

Airtrampoline

Direct naast de zandwaterspeelplaats ligt de airtrampoline. Dit reuze springkussen is geschikt voor jong en oud. Ga jij gewoon lekker springen of durf je al een salto te maken? De airtrampoline is vrij toegankelijk voor alle parkgasten.

Sportkooi en beachvolleybalveld

Ben je al wat ouder en ga je liever even lekker een potje voetballen? Direct achter het centrumgebouw staat de sportkooi. Hier kunnen de echte sportliefhebbers al hun energie kwijt raken in een potje voetbal of basketbal. Naast de sportkooi is een beachvolleybalveld, waar je heerlijk je gang kan gaan en jouw beste smashes kunt showen.