Update: Pagedal maakt zich klaar om vanaf 1 juni als volledig Corona-proof vakantiepark open te gaan. Reserveer voor 17 mei en ontvang 15% vroegboekkorting!
Recreatiezone

Recreatiezone

Welkom bij de recreatiezone! Hier kunnen kinderen lekker met water en zand spelen en springen op de airtrampoline, ouders kunnen genieten van de rust en jongeren kunnen hun energie kwijt in een potje voetbal, basketbal of beachvolleybal.

Wat kun je verwachten?
  • Een voetbalkooi, basketbalplaats, beachvolleybalveld en airtrampoline
  • Een zandwaterspeelplaats voor de kleine kinderen
  • Jeu de boulesbaan voor senioren
  • Een ruim aanbod aan speeltuintjes
Zandwaterspeelplaats

Op de zandwaterspeelplaats kunnen kinderen tussen 2 en 4 jaar zich uitstekend vermaken met waterpompen, waterdammen en sluizen. Direct naast de zandwaterspeelplaats ligt de airtrampoline, geschikt voor jong en oud!

Sportkooi en beachvolleybalveld

Ben je al wat ouder en ga je liever even lekker een potje voetballen? Direct achter het centrumgebouw staat de sportkooi. Hier kunnen de echte sportliefhebbers al hun energie kwijt raken in een potje voetbal of basketbal. Naast de sportkooi is een beachvolleybalveld, waar je heerlijk je gang kan gaan en jouw beste smashes kunt showen. 

Speeltoestellen

Naast de zandwaterspeelplaats zijn er ook nog tien speeltuintjes te vinden waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Doordat ons park autoluw is, is er een zo veilig mogelijke speelomgeving gecreëerd waar kinderen kunnen skeeleren, steppen en (skate)boarden over de geasfalteerde wegen op het park.