Begeleide activiteiten

Begeleide activiteiten

Op zoek naar een gezellig vakantiepark met leuke activiteiten voor de kinderen? Dan zit je bij vakantiepark Westerwolde op het juiste adres. In samenwerking met het Adventure Park van Pagedal organiseren wij tijdens schoolvakanties leuke activiteiten voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van een middagje outdoor lasergame of lekker racen op een Crazy kart? Alle georganiseerde activiteiten zijn bedoeld voor kinderen en jeugd vanaf 8 jaar oud. 

Wat kan je verwachten:
  • Afwisseld activiteitenaanbod tijdens schoolvakanties
  • Geschikt voor kinderen en jeugd vanaf 8 jaar
  • Gratis voor parkgasten
  • Begeleiding door gecertificeerde instructeurs
Pagedal Adventure Park 

Aan de rand van vakantiepark Westerwolde ligt het Adventure Park van Pagedal. Dit mooie stukje bos vormt al jaren het middelpunt voor actieve uitjes en kinderfeestjes voor Westerwolde. Tijdens schoolvakanties worden er in het Adventure Park ook leuke activiteiten aangeboden voor parkgasten van 8 jaar en ouder. Bedwing samen met een enthousiaste instructeur de survivalbaan, roetsj van onze 6 meter hoge tokkelbaan naar beneden of speel een spannend potje outdoor lasergame samen met andere parkgasten. 

Gratis voor parkgasten

Verblijf je tijdens schoolvakanties op het vakantiepark dan kan je gratis meedoen aan de georganiseerde activiteiten. De activiteiten zijn ook geschikt voor niet parkgasten maar daarvoor vragen we wel een vergoeding van €5,00 per persoon per activiteit. Vandaar dat we deze begeleide activiteiten voor niet parkgasten ook wel €5 middagen noemen. 

Wat kan je verwachten?

De ene keer gaan we lasergamen, de andere keer gaan we springen van onze 5,5 meter hoge Basejump en weer een andere keer kan je karten op onze elecktrische karts. Ook activiteiten zoals tokkelen, boogschieten en bubbelbal staan regelmatig op de planning. Per schoolvakantie wordt er een planning gemaakt met de exacte activiteiten die er te doen zijn. Hoe vaak je aan een activiteit kan deelnemen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Komen er veel deelnemers dan kan het zijn dat je af en toe even moet wachten, komen er weinig dan ben je lekker vaak aan de beurt. 

Wanneer worden er begeleide activiteiten aangeboden?
De begeleide activiteiten worden alleen aangeboden tijdens schoolvakanties. Bekijk hier een overzicht van alle momenten op de website van het Adventure Park. Zoals genoemd zijn de aangeboden activiteiten gratis voor parkgasten en hoeven parkgasten dus ook niet vooraf te reserveren.