Update: Pagedal maakt zich klaar om vanaf 1 juni als volledig Corona-proof vakantiepark open te gaan. Reserveer voor 17 mei en ontvang 15% vroegboekkorting!
Begeleide activiteiten

Begeleide activiteiten

Vakantiepark Pagedal organiseert in samenwerking met het Adventure Park tijdens schoolvakanties leuke activiteiten voor kinderen en jeugd vanaf 8 jaar. Wat dacht je van een middagje outdoor lasergame, lekker racen op een Crazy kart of van onze 6 meter hoge tokkelbaan naar beneden tokkelen?                              

Wat kan je verwachten:
  • Afwisselend activiteitenaanbod tijdens schoolvakanties
  • Geschikt voor kinderen en jeugd vanaf 8 jaar
  • Gratis voor parkgasten
  • Begeleiding door gecertificeerde instructeurs
Pagedal Adventure Park 

Het Adventure Park is een mooi stukje bos wat al jaren het middelpunt vormt voor actieve uitjes en kinderfeestjes voor Westerwolde. Ook tijdens schoolvakanties worden hier leuke activiteiten aangeboden voor parkgasten van 8 jaar en ouder. Per schoolvakantie wordt er een planning gemaakt met activiteiten, hoe vaak je aan een activiteit kan deelnemen is afhankelijk van het aantal deelnemers dat komt.

Gratis voor parkgasten

Verblijf je tijdens schoolvakanties op het vakantiepark dan kan je gratis meedoen aan de georganiseerde activiteiten. De activiteiten zijn ook geschikt voor niet-parkgasten, maar daarvoor vragen we wel een vergoeding van €5,00 per persoon per activiteit. Vandaar dat we deze begeleide activiteiten voor niet-parkgasten ook wel €5 middagen noemen. 

Wanneer worden er begeleide activiteiten aangeboden?
De begeleide activiteiten worden alleen aangeboden tijdens schoolvakanties. Bekijk hier een overzicht van alle momenten op de website van het Adventure Park. Zoals genoemd zijn de aangeboden activiteiten gratis voor parkgasten en hoeven parkgasten dus ook niet vooraf te reserveren.