Activiteiten op Pagedal

Bekijk hier de verschillende activiteiten die er te beleven zijn op vakantiepark Westerwolde.
 • Begeleide activiteiten
  Adventure activiteiten
  Bekijk activiteit

  Begeleide activiteiten

  Op zoek naar spanning en avontuur? Regelmatig organiseert Pagedal tijdens schoolvakanties leuke activiteiten voor parkgasten. Wat dacht je bijvoorbeeld van outdoor lasergame in het Adventure Park of Crazy karten op de Crazy kartbaan? 

 • Zwembad

  Het nieuwe zwembad is open! Kom gezellig met je familie of vriendinnetjes zwemmen in het vernieuwde zwembad van Pagedal. Doe een wedstrijd op de wipe-outbaan of ga lekker chillen in het warmwaterbad. Kleine kinderen zonder zwemdiploma kunnen heerlijk spelen in het peuterbad of samen met hun ouders van de familieglijbaan. 
 • Speeltoestellen
  Veilig spelen
  Bekijk activiteit

  Speeltoestellen

  Wij willen de kinderen een speciale en fantastische vakantie geven, één om nooit te vergeten. Daarom zijn er op Pagedal, naast de grote zandwaterspeelplaats, nog tien speeltuintjes te vinden. Daar kunnen de kinderen zich helemaal uitleven! Op die manier vermaken ze zich ook dichtbij de bungalow.

 • Fietsverhuur
  Fietsroutes
  Bekijk activiteit

  Fietsverhuur

  Vakantiepark Westerwolde is gelegen aan de rand van Stadskanaal. De prachtige natuurlijke omgeving met zijn pittoreske dorpjes en bosrijke gebieden leent zich uitstekend voor een mooie fietstocht. Geniet samen op een actieve en ontspannen manier van het mooie Westerwolde.  

 • Recreatiezone
  Plezier en gezelligheid
  Bekijk activiteit

  Recreatiezone

  Welkom bij de recreatiezone op Pagedal! Een plek waar iedereen kan genieten. Kinderen kunnen hier met water en zand spelen. Ouders genieten van de rust en ruimte en de jeugd kan al hun energie kwijt in een potje voetbal, basketbal of beachvolleybal! Dit is een plek die iedereen samenbrengt!

 • Sporten
  Indoor sporten
  Bekijk activiteit

  Sporten

  Lekker actief bezig zijn tijdens je vakantie? Dat kan! Ga lekker tennissen, squashen of fitnessen. Sla je slag, want tijdens jouw bezoek aan ons vakantiepark kan je (o.v.v. beschik- baarheid) gratis gebruik maken van onze indoor tennis- squashbanen! Voor het gebruik van de fitness vragen we wel een vergoeding van €5,00 per persoon per keer. 

 • Wandelen & Nordic Walking
  Wandelroutes
  Bekijk activiteit

  Wandelen & Nordic Walking

  Heerlijk wandelen in de prachtige natuur van het recreatiegebied Pagedal! Ook jij wordt een enthousiaste wandelaar of Nordic Walker! Tussen de groene bossen van Onstwedde en het heuvelachtige landschap van Veenhuizen zijn verschillende wandelpaden. Deze wandelpaden zijn vrij te betreden. 

 • Kanoverhuur
  Kanoën op de Pageplas
  Bekijk activiteit

  Kanoverhuur

  Ontdek jij liever de omgeving vanaf het water? Dat kan, direct naast vakantiepark Pagedal ligt het recreatiemeertje de Pageplas. Op dit mooie stukje water kun je uitstekend terecht voor een aantal uur waterplezier. Veiligheid staat voorop dus vergeet niet om je zwemvest om te doen.