IWAS Worldgames

IWAS Worldgames 

In 2013 waren 360 sporters aanwezig voor de IWAS Worldgames 2013. Dit is een paralympisch evenement dat georganiseerd werd door stichting Disability Games Foundation. De wereldsterren op het gebied van atletiek, boogschieten en zwemmen waren aanwezig. Tijdens dit evenement zijn er verscheidene wereldrecords gebroken.

De groep:
  • 360 internationale deelnemers
  • Sportwedstrijd
  • Zwemmen, atletiek boogschieten
  • Groot eindfeest
Door ons verzorgd:
  • Ontbijt en diner in restaurant Pagedal
  • Lunchpakketten
  • Overnachting in bungalows
  • Sporten op en om Pagedal

Sport verbindt

Sport verbindt en dat was duidelijk te merken aan dit evenement. Sporters van uit de hele wereld kwamen samen op Pagedal voor een week met topsport. Er zijn vele waardevolle vriendschappen gesloten tijdens deze week, goede resultaten neergezet en zelfs wereldrecords verbroken.

Alles op 1 locatie

Het bijzondere aan Pagedal is dat alles mogelijk is op één locatie. De bungalows, de eetzaal en het sportcomplex zijn allemaal op dezelfde plek en hier heeft de IWAS optimaal gebruik van gemaakt. De zwemwedstrijden vonden plaats in het wedstrijdbad van Pagedal, het boogschieten op de sportvelden en de atletiek op de uitgebreide atletiekbaan. Ook de overnachting en de catering was op één locatie.

Overnachting 

Er werd overnacht in de bungalows van Pagedal. Deze praktisch ingerichte accommodaties zorgden voor een ultieme beleving van het sportevenement. Speciaal voor deze groep werden de faciliteiten zo aangepast dat iedereen een prettig verblijf had op Pagedal. Doordat de sporters met elkaar op het bungalowpark verbleven, werd het groepsgevoel versterkt en kregen de sporters onderling goede contacten met elkaar.

Catering

Deze Worldgames waren inclusief ontbijt-lunch-diner service. In de ochtend nuttigden de atleten een ontbijt in het restaurant van Pagedal. In de middagen maakten ze gebruik van de luxe lunchpakketten die Pagedal voor deze groep had klaargemaakt en ‘s avonds was er een diner in het restaurant van Pagedal. Hier werd ook de huldiging van de sporters uitgevoerd, inclusief volksliederen voor de hele zaal met circa 700 personen. Op de laatste avond kwam de Holland Heineken House Band langs en werd er een groot feest gegeven. 

Vrijblijvend voorstel

De Disability Games Foundation kijkt met grote tevredenheid terug op dit evenement en is al jaren een tevreden klant en partner van Pagedal. Pagedal werkt veel samen met deze stichting. Benieuwd naar wat Pagedal kan betekenen voor jouw sportevenement? Vraag nu een vrijblijvend voorstel aan.