Bungalowpark

Bungalows

Direct naast het sportcomplex vind je het bungalowpark met een afwisselend aanbod van bungalows en appartementen. Dit park is voorzien van alle gemakken, het is gezellig opgezet en tijdens het evenement kan iedereen op dezelfde locatie overnachten. Het sportcomplex en de eetzalen zijn op loopafstand, wat wel zo comfortabel is.
 

In het kort:
  • 3 type bungalows
  • Capaciteit van 850 bedden
  • Optie voor extra capaciteit
  • Verzorgde catering mogelijk

Olympisch dorp

De gasten van Pagedal maken vaak de vergelijking met een Olympisch dorp. Tijdens grote evenementen ademt het bungalowpark sport en heeft het park een bijzondere sfeer. Sport verbindt en dat is ook te merken als er tijdens een evenement vriendschappen ontstaan tussen mensen over de hele wereld.

Accommodaties

Het bungalowpark beschikt over drie verschillende type accommodaties. Alle accommodaties zijn standaard voorzien van een sfeervolle inrichting met een compleet ingerichte keuken, een badkamer met douche en slaapkamers. De bedden zijn al voorzien van dekbedden.

Capaciteit

De totale overnachtingscapaciteit van ons bungalowpark bedraagt 850 bedden. In overleg is het ook mogelijk om extra capaciteit te creëren door gebruik te maken van de groepsaccommodatie en het campingterrein.

Catering

Bij evenementen waarbij de gasten op het park verblijven biedt Pagedal twee mogelijkheden voor de catering. De eerste mogelijkheid is self-service, dit betekent dat alle deelnemers zelf hun eten bereiden in de keuken van de bungalow of het appartement. Een tweede mogelijkheid is full-service, hierbij laat je de catering door Pagedal verzorgen.

Factsheet vakantiepark

Download hier de factsheet van het bungalowpark met informatie over de verschillende type bungalows en appartementen.

Vrijblijvend voorstel

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een evenement of trainingskamp inclusief overnachting op Pagedal? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.