Aparthotel

Aparthotel

Als sporter wil je je volledig kunnen focussen op het leveren van maximale prestaties, daarom is het wel zo fijn dat je je niet druk hoeft te maken over randzaken. In ons sporthotel kom je letterlijk in een gespreid bedje terecht. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien voor een ontspannen verblijf.
 

In het kort:
  • Ruime tweepersoonsappartementen
  • Bedden opgemaakt bij aankomst
  • Eigen badkamer met toilet en douche
  • Handdoekenpakket

Een warm welkom

Bij aankomst word je volledig ontzorgd met een opgemaakt bed. Zo kun je heerlijk ontspannen na een lange reis of na een dag hard sporten. De tweepersoonsappartementen geven je de gelegenheid om je 's avonds terug te kunnen trekken na een drukke dag en intensief contact met medesporters.

Goede faciliteiten

Elk appartement is voorzien van een flatscreen televisie, badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook zijn er handdoeken aanwezig om jezelf op te kunnen frissen. De kamers op de begane grond hebben een terras en de kamers op de eerste verdieping een balkon. 

Gezamenlijk ontbijt

Deze vorm van overnachting valt uitstekend te combineren met een gezamenlijk ontbijt in één van de restaurants van Pagedal. De mogelijkheden hiervoor zijn divers, schroom dus niet om ons te vragen naar de mogelijkheden.