Trainingskamp zwemmen

Trainingskamp zwemmen

Voor zwemclubs en waterpoloverenigingen is een trainingskamp de ideale manier om er even met z'n allen tussenuit te gaan en je optimaal voor te bereiden voor de start van het nieuwe seizoen. Er kan fanatiek getraind worden in het wedstrijdbad, maar er is ook ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Pagedal kan dit allemaal op één locatie realiseren, wat wel zo makkelijk is.
 

Wat bieden wij:
  • 25-meterbad met 6 banen
  • Verzorgde catering
  • Overnachting op locatie 
  • Aanvullend activiteitenprogramma

Naar wens

Wij zijn in staat om flexibel werk te leveren en de faciliteiten naar jouw wensen en behoeften aan te passen. Onze locatie heeft een wedstrijdbad met 6 banen.

Catering

Wij hebben al bij veel trainingskampen de catering verzorgd. Bij sommige groepen all-inclusive, bij andere groepen alleen het diner. Dit is helemaal afhankelijk van je wensen en behoeften. We hebben verschillende restaurants en kunnen voor elke groepsgrootte maatwerk leveren. Of de groep nu uit 20 of uit 200 personen bestaat.

Overnachting

Voor de trainingskampen bieden wij een groepsverblijf op ons vakantiepark aan. Dit betekent dat je meerdere bungalows toegewezen krijgt die bij elkaar in de buurt liggen. Tegen meerprijs kan er gebruik worden gemaakt van onze groepsaccommodatie. Dit is een luxe locatie met moderne faciliteiten. De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tussen de 50 en 150 personen.

Ontspanning

Tijdens een trainingskamp moet er ook ruimte zijn voor de nodige ontspanning. Pagedal heeft een gevarieerd aanbod met onder meer een eigen Adventure Park. Wij kunnen indien gewenst een compleet adventure programma met lasergamen, boogschieten, bubbelvoetbal en nog veel meer activiteiten organiseren.

Bespreek de mogelijkheden voor een trainingskamp zwemmen

Elk trainingskamp heeft zijn eigen behoeften. Benieuwd naar wat Pagedal voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.