Trainingskamp volleybal

Trainingskamp volleybal

Voor volleyballers is een trainingskamp vaak de ideale manier om zich goed voor te kunnen bereiden op het nieuwe seizoen. Naast veel trainingen is het daarom ook belangrijk dat er tijd en ruimte is voor teambuilding en gezelligheid. De unieke combinatie van faciliteiten maakt dat Pagedal een zeer geschikte locatie is voor volleybal trainingskampen. Bij ons vindt je alles op één locatie. 

Wat bieden wij:
  • Verzorgde catering
  • Overnachting in bungalows
  • Sporthal met ruimte voor 3 volleybalvelden
  • Afwisselend activiteitenprogramma

Naar wens

Wij zijn in staat om flexibel werk te leveren en de faciliteiten naar jouw wensen en behoeften aan te passen. Onze locatie beschikt over een sporthal waar drie volleybalvelden opgebouwd kunnen worden. Met een hoogte varierend van 5,5 tot 6,5 meter hoef je ook niet bang te zijn dat een hoog bal vast blijft zitten aan het plafond. 

Catering

Wij hebben al bij veel trainingskampen de catering verzorgd. Bij sommige groepen all-inclusive, bij andere groepen alleen het diner. Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen en behoeften. We hebben verschillende restaurants en kunnen voor elke groepsgrootte maatwerk leveren. Of de groep nu uit 20 of uit 200 personen bestaat.

Overnachting

Voor de trainingskampen bieden wij een groepsverblijf op ons vakantiepark aan. Dit betekent dat je meerdere bungalows toegewezen krijgt die bij elkaar in de buurt liggen. Tegen meerprijs kan er gebruik worden gemaakt van onze groepsaccommodatie. Dit is een luxe locatie met moderne faciliteiten. De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tussen de 50 en 150 personen.

Ontspanning

Tijdens een trainingskamp moet er ook ruimte zijn voor de nodige ontspanning. Pagedal heeft een gevarieerd aanbod met onder meer een eigen Adventure Park. Wij kunnen indien gewenst een compleet adventure programma met lasergamen, boogschieten, bubbelvoetbal en nog veel meer activiteiten organiseren.

Bespreek de mogelijkheden voor een volleybaltrainingskamp

Elk trainingskamp heeft zijn eigen behoeften. Benieuwd naar wat Pagedal voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.