Trainingskamp voetbal

Trainingskamp voetbal

Zoek je een geschikte plek voor een voetbaltrainingskamp om de groep in rust te kunnen laten trainen en de eenheid in het team te versterken? Dan is Pagedal de juiste plek voor jou! Pagedal is voor veel voetbalteams en groepen een vaste trainingskampslocatie geworden. Dit geldt voor zowel nationale als internationale sporters.
 

Wat bieden wij:
  • Verzorgde catering
  • Overnachting op locatie 
  • Sportvelden op loopafstand
  • Afwisselend activiteitenprogramma

Naar wens

Wij zijn in staat om flexibel werk te leveren en de faciliteiten naar je wensen en behoeften aan te passen. Onze locatie ligt in de nabijheid van meerdere voetbalvelden, waaronder enkele op loopafstand van Pagedal.

Catering

Wij hebben al bij veel trainingskampen de catering verzorgd. Bij sommige groepen all-inclusive, bij andere groepen alleen het diner. Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen en behoeften. We hebben verschillende restaurants en kunnen voor elke groepsgrootte maatwerk leveren. Of de groep nu uit 20 of uit 200 personen bestaat.

Overnachting

Voor de trainingskampen bieden wij een groepsverblijf op ons vakantiepark aan. Dit betekent dat je meerdere bungalows toegewezen krijgt die bij elkaar in de buurt liggen. Tegen meerprijs kan er gebruik worden gemaakt van onze groepsaccommodatie. Dit is een luxe locatie met moderne faciliteiten. De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tussen de 50 en 150 personen.

Sportfaciliteiten

Pagedal kan in veel gevallen voorzien in een sportlocatie. Het sportpark met voetbalvelden en atletiekbaan of de indoor sporthal heeft al bij veel trainingskampen dienst gedaan.

Ontspanning

Tijdens een trainingskamp moet er ook ruimte zijn voor de nodige ontspanning. Pagedal heeft een gevarieerd aanbod met onder meer een eigen Adventure Park. Wij kunnen indien gewenst een compleet adventure programma met lasergamen, boogschieten, bubbelvoetbal en nog veel meer activiteiten organiseren.

Bespreek de mogelijkheden voor een trainingskamp

Elk trainingskamp heeft zijn eigen behoeften. Benieuwd naar wat Pagedal voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.