Trainingskamp hockey

Trainingskamp hockey

Een trainingskamp hockey is de perfecte manier om je voor te bereiden op de start van het seizoen. Het team wordt tot een hechte eenheid gesmeed en leert elkaar beter kennen. Ook is er ruimte voor ontspanning en plezier, in de vorm van een activiteitenprogramma of een gezellige avond. Pagedal biedt de perfecte locatie waar alles wat je nodig hebt op één plek te vinden is.
 

Wat bieden wij:
  • Verzorgde catering
  • Overnachting in bungalows
  • Hockeyvelden op loopafstand
  • Afwisselend activiteitenprogramma

Naar wens

Wij zijn in staat om flexibel werk te leveren en de faciliteiten naar jouw wensen en behoeften aan te passen. Onze locatie is prima geschikt voor hockey, met een 1700 m2 indoor sporthal. Ook zijn er hockeyvelden op loopafstand van onze locatie.

Catering

Wij hebben al bij veel trainingskampen de catering verzorgd. Bij sommige groepen all-inclusive, bij andere groepen alleen het diner. Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen en behoeften. We hebben verschillende restaurants en kunnen voor elke groepsgrootte maatwerk leveren. Of de groep nu uit 20 of uit 200 personen bestaat.

Overnachting

Voor de trainingskampen bieden wij een groepsverblijf op ons vakantiepark aan. Dit betekent dat je meerdere bungalows toegewezen krijgt die bij elkaar in de buurt liggen. Tegen meerprijs kan er gebruik worden gemaakt van onze groepsaccommodatie. Dit is een luxe locatie met moderne faciliteiten. De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tussen de 50 en 150 personen.

Ontspanning

Tijdens een trainingskamp moet er ook ruimte zijn voor de nodige ontspanning. Pagedal heeft een gevarieerd aanbod met onder meer een eigen Adventure Park. Wij kunnen indien gewenst een compleet adventure programma met lasergamen, boogschieten, bubbelvoetbal en nog veel meer activiteiten organiseren.

Bespreek de mogelijkheden voor een hockeytrainingskamp

Elk trainingskamp heeft zijn eigen behoeften. Benieuwd naar wat Pagedal voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.