Trainingskamp handbal

Trainingskamp handbal

Steeds meer handbalverenigingen gaan op trainingskamp om zich optimaal voor te bereiden op (de hervatting van) het seizoen. Ook heb je gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en wordt het teamgevoel tijdens zo'n kamp versterkt. Pagedal is hiervoor de perfecte locatie, met goede overnachtingsmogelijkheden, een fitnessruimte en sportfaciliteiten zoals handbalvelden.
 

Wat bieden wij:
  • Verzorgde catering
  • Overnachting in bungalows
  • Handbalvelden in sportcomplex
  • Afwisselend activiteitenprogramma

Naar wens

Wij zijn in staat om flexibel werk te leveren en de faciliteiten naar je wensen en behoeften aan te passen.
Met een 1700 m2 sporthal in ons Pagecentrum is onze locatie prima geschikt voor handbal.

Catering

Wij hebben al bij veel trainingskampen de catering verzorgd. Bij sommige groepen all-inclusive, bij andere groepen alleen het diner. Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen en behoeften. We hebben verschillende restaurants en kunnen voor elke groepsgrootte maatwerk leveren. Wij zorgen voor kwaliteit of de groep nu uit 20 of uit 200 personen bestaat.

Overnachting

Voor de trainingskampen bieden wij een groepsverblijf op ons vakantiepark aan. Dit betekent dat je meerdere bungalows toegewezen krijgt die bij elkaar in de buurt liggen. Tegen meerprijs kan er gebruik worden gemaakt van onze groepsaccommodatie. Dit is een luxe locatie met moderne faciliteiten. De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tussen de 50 en 150 personen.

Ontspanning

Tijdens een trainingskamp moet er ook ruimte zijn voor de nodige ontspanning. Pagedal heeft een gevarieerd aanbod met onder meer een eigen Adventure Park. Wij kunnen indien gewenst een compleet adventure programma met lasergamen, boogschieten, bubbelvoetbal en nog veel meer activiteiten organiseren.

Bespreek de mogelijkheden voor een handbaltrainingskamp

Elk trainingskamp heeft zijn eigen behoeften. Benieuwd naar wat Pagedal voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.