Sportwedstrijd

Sportwedstrijd

Wij bieden een unieke locatie voor sportwedstrijden met sportfaciliteiten, bungalowpark en uitgebreide cateringmogelijkheden. Doordat we veel ervaring hebben met zowel nationale als internationale sportevenementen zijn veel van je wensen te realiseren en kunnen wij diensten op maat leveren.
 

Wat bieden wij:
  • Verzorgde catering
  • Overnachting in bungalows en groepsaccommodatie
  • Indoor sportcomplex
  • Sportpark op loopafstand

Naar wens

Wij zijn in staat om flexibel werk te leveren en de faciliteiten naar jouw wensen aan te passen. We hebben ervaring met een groot aantal sporten en we weten hoe we een evenement naar tevredenheid kunnen laten verlopen.

Catering

Pagedal heeft al bij veel evenementen en trainingskampen de catering verzorgd. Bij sommige groepen all-inclusive, bij andere groepen alleen het diner. Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Pagedal heeft verschillende restaurants en kan voor elke groepsgrootte maatwerk leveren.

Overnachting

Dankzij het grote bungalowpark en de groepsaccommodatie is overnachting voor je sportevenement goed mogelijk op Pagedal. Bij een kleiner sportevenement kan je ervoor kiezen om alleen gebruik te maken van de groepsaccommodatie of enkele bungalows. Bij een groter evenement kan het hele park gebruikt worden dat een capaciteit van meer dan 1000 personen heeft.

Sportcomplex

Als je tijdens je evenement ook behoefte hebt aan een sportlocatie kan Pagedal hierin voorzien. Het grote sportcomplex met onder andere een atletiekbaan, een wedstrijdbad en een sporthal heeft al bij veel sportevenementen dienst gedaan.

Bespreek de mogelijkheden voor een sportevenement

Elk sportevenement heeft zijn eigen behoeften. Dat is afhankelijk van de sport, de groepsgrootte, de duur van het evenement en het budget. Benieuwd naar wat Pagedal voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.