Meerdaagse wedstrijd

Meerdaagse sportwedstrijd

Als je op zoek bent naar een locatie voor een meerdaagse sportwedstrijd, ben je bij ons aan het juiste adres. Pagedal heeft veel ervaring met zowel nationale als internationale sportevenementen. Door een unieke combinatie van een bungalowpark, sportfaciliteiten en uitgebreide cateringmogelijkheden leent onze locatie zich uitstekend voor meerdaagse sportevents.
 

Wat bieden wij:
  • Overnachting op locatie
  • Verschillende accomodaties beschikbaar
  • Verzorgde catering
  • Indoor sportcomplex en sportpark op loopafstand

Meerdaagse sportwedstrijd geheel op maat

Wij zijn in staat om flexibel werk te leveren en de faciliteiten naar jouw wensen en behoeften aan te passen. Onze locatie is geschikt voor bijna alle sporten. We hebben ervaring met veel verschillende groepen en we weten hoe we een sportwedstrijd naar tevredenheid kunnen laten verlopen.

Catering

Wij hebben al bij veel sportevents de catering verzorgd. Bij sommige groepen all-inclusive, bij andere groepen alleen het diner. Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen en behoeften. We hebben verschillende restaurants en kunnen voor elke groepsgrootte maatwerk leveren. Of de groep nu uit 20 of uit 200 personen bestaat.

Overnachting

Bij veel sportevents wordt er gebruik gemaakt van onze groepsaccommodatie. Dit is een luxe locatie met moderne faciliteiten. De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tussen de 50 en 150 personen. Voor kleinere groepen is het gebruik van bungalows mogelijk. In combinatie met een gezamenlijke eetzaal is dit een uitstekende optie voor een sportwedstrijd. 

Sportcomplex

Pagedal kan in veel gevallen voorzien in een sportlocatie. Het grote sportcomplex met onder andere een atletiekbaan, voetbal, hockey en tennisvelden, een wedstrijdbad en een sporthal heeft zo al bij veel wedstrijden dienst gedaan.

Bespreek de mogelijkheden voor een meerdaagse sportwedstrijd

Ben je benieuwd geworden naar wat Pagedal voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.