Gehandicaptensport

Gehandicaptensport

Pagedal heeft een langdurige relatie met de gehandicaptensport en we zijn al verschillende keren gastheer geweest. Het EK Atletiek voor sporters met een lichamelijke beperking en de IWAS world games worden bijvoorbeeld op Pagedal gehouden. Ook zijn we sterk betrokken bij de organisatie van de Nelli Cooman Games, een jaarlijks terugkerend sportevenement voor jeugdige sporters met een beperking.
 

Wat bieden wij:
  • Aangepaste voorzieningen
  • Verzorgde catering
  • Overnachting in bungalows
  • Sportpark op loopafstand

Onze ervaring

Door onze uitgebreide ervaring weten wij goed wat de behoeften zijn van sporters met een beperking. Ons bungalowpark, de catering en het sportcomplex zijn op dezelfde locatie en dat is voor deze groep extra fijn.

Naar wens

Wij zijn in staat om flexibel werk te leveren en de faciliteiten op jouw wensen af te stemmen. We hebben al ervaring met een groot aantal sporten en we weten hoe we een evenement naar tevredenheid kunnen laten verlopen.

Catering

Veel evenementen en trainingskampen hebben de catering door ons laten verzorgen. Bij sommige groepen all-inclusive, bij andere groepen alleen het diner. Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen en behoeften. We hebben verschillende eetzalen en we kunnen voor elke groepsgrootte maatwerk leveren.

Overnachting

Overnachting voor je sportevenement is mogelijk op Pagedal dankzij het grote bungalowpark en de groepsaccommodatie. We zijn bekend met de behoeften van sporters met een lichamelijke beperking en we hebben een aantal bungalows die hier extra goed op zijn ingericht. Bij een kleiner sportevenement kan je ervoor kiezen om alleen gebruik te maken van de groepsaccommodatie of enkele bungalows. Bij een groter evenement kan het hele park gebruikt worden dat een capaciteit van over de 1000 personen heeft. Tussen de wedstrijden door kunnen de sporters ontspannen in de bungalow en kunnen ze elkaar beter leren kennen. Alle teams zitten op hetzelfde park, daardoor wordt de logistiek ook enorm vereenvoudigd.

Sportcomplex

Als je voor jouw evenement ook behoefte hebt aan een sportlocatie kan Pagedal hierin voorzien. Het grote sportcomplex met onder andere een atletiekbaan, een wedstrijdbad en een sporthal heeft zo al bij veel sportevenementen dienst gedaan.

Bespreek de mogelijkheden

Elk evenement heeft zijn eigen behoeften. Dat is afhankelijk van de sport, de groepsgrootte, de duur van het evenement en het budget. Benieuwd naar wat Pagedal voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.