Zwembad

Wedstrijdbad 

Het 25-meter wedstrijdbad maakt onderdeel uit van het sportcomplex op Pagedal. Het bad heeft 6 banen met startblokken en is geschikt voor het organiseren van zwemwedstrijden. Uiteraard kan er ook waterpolo worden gespeeld. Bij het zwembad zit een tribune voor toeschouwers die plaats biedt aan ruim 200 personen. Dit zwembad is al meerdere malen de locatie geweest van (inter)nationale zwemwedstrijden.

In het kort:
  • 25-meter bad met 6 banen en startblok
  • Tribune met plek voor ruim 200 personen
  • Nette kleedkamers en douches
  • Geschikt voor zwemwedstrijden
Wereldrecords

Het zwembad van Pagedal wordt over het algemeen gezien als bijzonder snel. Er zijn zelfs al wereldrecords gebroken op een aantal paralympische afstanden. Dit is mogelijk door deskundigheid op het gebied van temperatuur en volume van het bad.

Nette kleedkamers en douches

De kleedkamers en douches zijn strak en netjes. Het zwembad wordt goed onderhouden, en er wordt alles aan gedaan om het de sporters zo comfortabel mogelijk te maken.

Wedstrijden

Er zijn veel wedstrijden geweest in het zwembad, waaronder een groot aantal waterpolowedstrijden en officiële wereldbekers voor paralympische sporters. Sporters uit de hele wereld hebben hier de laatste jaren toptijden gezwommen en gouden medailles behaald.


Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een zwemevenement of trainingskamp inclusief het gebruik van ons wedstrijdbad? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.