Zalen

Vergaderzalen

Wij hebben uitgebreide mogelijkheden voor zalen van allerlei formaten. Naast de meerdere kleinere vergaderzalen op de bovenverdieping zijn er ook mogelijkheden in het centrumgebouw tot het omtoveren van (een gedeelte van) de sporthal tot zaal. Afhankelijk van de grootte van je groep kijken wij graag wat voor jullie het meest geschikt is. Denk hierbij aan een sfeervolle Medal Plaza als afsluiting van jouw sportwedstrijd of een muziekpodium voor een gezellige (feest)avond.

In het kort:
  • Meerdere zalen in gewenste grootte
  • 5 vergaderzalen die te combineren zijn
  • Extra mogelijkheden voor workshopruimtes
  • Neem contact op voor een voorstel op maat
Vergaderzalen

Op de bovenverdieping van het centrum gebouw bevinden zich de vergaderzalen. Deze zalen bestaan uit vijf ruimtes met verschuifbare tussenwanden. Hierdoor zijn ze te gebruiken als vijf losse zalen of één grote ruimte.

Overige mogelijkheden

Naast onze standaard zalen en ruimtes zetten wij in sommige gevallen ook onze squashbanen en de zijruimte van onze bar/restaurant de Pagerie in voor het creëren van extra workshopruimtes.

Factsheet

Download hier onze factsheet met een overzicht van de oppervlakte en capaciteit per zaal. Benieuwd welke zalen het meest geschikt zijn voor jouw sportevent? Wij adviseren je graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.