Sportpark Pagedal

Voetbalvelden

Op slechts vijf minuten loopafstand van onze locatie ligt een groot sportpark met onder andere tennisvelden, hockeyvelden, voetbalvelden en een atletiekbaan. Het sportpark is de afgelopen jaren meerdere keren het centrum geweest van grote sportevenementen. De nabijheid van onze ruime overnachtingsmogelijkheden maakt Pagedal een interessante optie voor iedere sportgroep!

In het kort:
  • Op loopafstand van Pagedal
  • Atletiekbaan
  • Voetbal-, tennis- en hockeyvelden
  • Kleedkamers en douches
Faciliteiten

Het sportpark is goed onderhouden en heeft kleedkamers en douches. Het hoofdsportveld en de atletiekbaan hebben beiden een tribune die plaats biedt aan honderden toeschouwers. Het sportpark ligt op loopafstand van onze locatie, en is dus zeer goed bereikbaar.

Onderdelen

Het atletiekcentrum heeft de onderdelen die je van een atletiekbaan kunt verwachten. Er is een 400-meterbaan, een verspringbak, locaties voor hoogspringen en polsstokhoogspringen, discuswerpen, speerwerpen en kogelstoten. Verder zijn er voetbalvelden, hockeyvelden en tennisbanen. De velden zijn uiteraard ook inzetbaar voor andere sporten.

Indoor sportcomplex

Ons indoor sportcomplex leent zich ook uitstekend voor sporten. Dus ook als je een locatie zoekt voor in de winter is Pagedal een ideale plek. De afgelopen jaren hebben we al meerdere indoorkampioenschappen gehad tijdens de winterperiode.

Contact

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een sportevenement of trainingskamp inclusief het gebruik van de atletiekbaan? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.