Sporthal

Sportcomplex

In het sportcomplex vind je de multifunctionele sporthal met een oppervlakte van 1700 m2. Indien gewenst kan hier 2300 m2 bij worden gevoegd door de tenniszaal hier bij aan te sluiten. De sporthal is de laatste jaren gebruikt voor diverse evenementen en trainingskampen. Hier zijn recent onder andere judo trainingskampen, indoor atletiekwedstrijden en een wereldbeker rolstoelschermen gehouden.

Faciliteiten:
  • Sporthal van 1700 m2
  • 2300 m2 extra vloeroppervlak te realiseren
  • Nette kleedkamers en douches
  • Tribune voor enkele honderden toeschouwers
Faciliteiten

De sporthal is goed onderhouden en heeft nette kleedkamers, douches en een tribune dat plaats biedt voor enkele honderden toeschouwers. Deze sporthal is ideaal voor evenementen of trainingskampen. Zowel in de winter als ook in de zomermaanden kan het een waardevolle toevoeging zijn.

Sporten

Deze sporthal is geschikt voor het beoefenen van verschillende sporten. Denk hierbij aan judo, karate, voetbal, volleybal, hockey, turnen, schermen en atletiek. Deze sportzaal heeft daarnaast ook eens plaats geboden aan een NBA basketbalteam dat speciaal naar Nederland is gekomen voor een wedstrijd met toenmalig Nederlands kampioen Donar.

Fitnessruimte

Het indoor sportcomplex heeft naast de sporthal ook een fitnessruimte, zodat de sporters zich optimaal kunnen voorbereiden om topprestaties neer te zetten. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden in onze sporthal eindeloos. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.