Fitness

Fitnesszaal

Ons sportcomplex is voorzien van een ruime fitnesszaal. Hier kunnen sporters zich optimaal en ontspannen voorbereiden om vervolgens topprestaties neer te zetten. Met een ruime keuze aan toestellen kunnen sporters van elke discipline op de juiste manier gericht trainen. De aanwezige fitness instructeurs geven je graag advies waar nodig. Ter afsluiting wacht het vooruitzicht van een sauna of turks stoombad.

In het kort:
  • Diverse toestellen voor kracht- en conditietraining
  • Luxe kleedkamers en douches
  • Sauna
  • Turks stoombad
Uitgebreid aanbod toestellen

De fitnesszaal heeft een ruim aanbod aan toestellen en is geschikt voor allerlei soorten trainingen. De toestellen zijn goed onderhouden en de zaal heeft een frisse uitstraling. De fitnesszaal heeft toestellen voor zowel kracht- als conditietraining, en elke sporter kan hier gericht trainen op zijn/haar discipline.

Luxe kleedkamers en douches

De fitnesszaal van Pagedal heeft meerdere kleedkamers en douches die goed onderhouden zijn.

Sauna en Turks stoombad

Wil je na je fitnessoefeningen nog even lekker ontspannen om de spieren te herstellen? Bij de fitnessruimte zit een infraroodsauna en een Turks stoombad. Ideaal voor sporters die op een relaxte manier willen herstellen van de trainingen. 

Contact

Heb je nog vragen over het aanbod of de mogelijkheden tot het gebruik van de fitness tijdens een sportevenement? Neem dan contact met ons op.