Adventure Park

Teambuilding

Wil je tussen het sporten en trainen door even iets heel anders doen? Organiseer dan een activiteitenmiddag in het Adventure Park op Pagedal voor de hele groep! Hier zijn oneindig veel mogelijkheden voor een ontspannen ochtend of middag met de hele groep. Denk hierbij aan survival, outdoor lasergame of bubbelbal. Een activiteit met een samenwerkingselement kan bijdragen aan het versterken van het teamgevoel.

In het kort:
  • Meer dan 50 outdoor en indoor activiteiten
  • Perfect voor teambuilding
  • Combinatie van activiteiten mogelijk
  • Op loopafstand van sportcomplex en bungalows
Activiteiten

De verschillende activiteiten zijn extra gefocust op samenwerking en teambuilding. De activiteiten die we aanbieden vormen een competitief programma waarbij de deelnemers in groepjes tegen elkaar strijden. Veel activiteiten zijn zelfs onmogelijk om alleen of in een klein groepje te doen. Iedereen wil graag winnen en wordt fanatiek, maar alleen het team dat het beste samenwerkt gaat er met de winst vandoor. Op deze speelse manier leer je teamgenoten beter kennen en waarderen en werk je onbewust aan een sterker team. 

Contact

Ben je benieuwd naar een activiteit die een leuke, nuttige en samenbindende toevoeging kan zijn aan jouw trainingskamp of sportevent? Neem dan contact met ons op.