Zwemles

Zwemles

Op een speelse maar gestructureerde manier geven onze zwemleraren les in het zwembad van Pagedal. Dankzij onze zwemlessen zorgen wij ervoor dat jouw kind veilig in het water kan spelen. Op de rug, op de buik, schoolslag, borst- en rugcrawl, onder water zwemmen, noem maar op. Op Pagedal wordt er naast de reguliere groepslessen ook privéles gegeven op aanvraag. 
 

Waarom zwemlessen bij Pagedal?
  • Officieel erkend licentiehouder zwem-ABC
  • Professionele lesmethodes
  • Gedragscode Zwembadbranche
  • Leuke zwemonderwijzers
  • Weinig verloop 
  • Op vertoon van hun zwemlespas GRATIS recreatief zwemmen o.b.v. ouder
  • Iedere periode kijkles voor iedereen
  • Binnenkort: leerlingvolgsysteem

Zwemlessen in groepsverband

Zwemlessen zijn belangrijk voor de veiligheid van je kind. Een zwemdiploma en de opgedane vaardigheden zijn iets waar je kind de rest van zijn leven plezier en profijt van zal hebben. Wij stellen ouders gerust door goede begeleide zwemlessen aan te bieden met als afsluiting een zwemdiploma. Je kind kan in alle rust en op zijn of haar eigen tempo vertrouwd raken in het water. 

Een zwemdiploma en de opgedane vaardigheden zijn iets waar je kind de rest van zijn leven plezier en profijt van zal hebben. Aarzel niet langer en begin met een aanmelding voor zwemlessen bij Pagedal! De aanmelding voor de groepslessen gaat via het aanvraagformulier van deze site. ​

Tip: Kinderen kunnen op vertoon van hun zwemlespas gratis recreatief zwemmen onder begeleiding van een zwemmende ouder. Op deze manier stimuleren wij ook om te oefenen. De zwemonderwijzer van dienst is bereid om te helpen, mits het niet te druk is op dat moment.

Tarieven 2019

Zwemles kinderen 4wk (1x per week)                           € 31,00
Zwemles kinderen 8wk (1x per week) € 55,50
Diploma zwemmen € 15,50
   

 

Lestijden 2019

Maandag                         15:00 - 18:00
Dinsdag 15:00 - 18:00
Donderdag 15:00 - 18:00
Vrijdag 14:15 - 18:00 
   
 

Contact

Wilt u meer informatie? Bel de receptie van Pagedal +31(0)599 611 000 of stuur een mailtje naar zwembad@pagedal.nl.

Ga verder!