Op maandag 22 oktober openen wij ons nieuwe zwembad. De hele week worden er leuke activiteiten aangeboden. Kom jij ook? Bekijk hier de openingstijden
Zwemles

Zwemles

Op de rug, op de buik, schoolslag, borst- en rugcrawl, onder water zwemmen, noem maar op. Dankzij onze zwemlessen zorgen wij ervoor dat jouw kind veilig in en om het water kan spelen. Op een speelse manier leren de kinderen verschillende vaardigheden in het water. Op Pagedal wordt er naast de reguliere groepslessen ook privéles gegeven op aanvraag. 
 

Keuze uit:
  • Zwem-ABC
  • Privé zwemles
  • Zwemles voor volwassenen
  • Zwemles voor kinderen met een beperking

Zwemlessen in groepsverband

Ieder kind wil graag leren zwemmen, en goed begeleide zwemlessen met als afsluiting een zwemdiploma is iets wat je als ouders voor je kind wil. Op deze manier kan je kind in alle rust en op zijn eigen tempo vertrouwd raken in het water. Een zwemdiploma en de opgedane vaardigheden zijn iets waar je kind de rest van zijn leven plezier en profijt van zal hebben. De aanmelding voor de groepslessen gaat via het aanvraagformulier van deze site. ​Houd er bij het aanmelden rekening mee dat er sprake kan zijn van een wachtlijst. Afhankelijk van de beschikbaarheid per lesgroep en de zwemvaardigheid wordt een lestijd toegewezen.

Tarieven

Zwemles kinderen 4wk                            € 30,00
Zwemles kinderen 8wk € 53,50
Diploma zwemmen € 15,50
Zwemles volwassenen € 40,00
Zwemles volwassenen € 75,00


Contact

Bij vragen of twijfels raden wij aan om contact op te nemen met de receptie van Pagedal. 
Ook voor het tarief van privéles kan er vrijblijvend contact worden opgenomen met de receptie. 
Ga verder!