Op maandag 22 oktober openen wij ons nieuwe zwembad. De hele week worden er leuke activiteiten aangeboden. Kom jij ook? Bekijk hier de openingstijden
Aqua vitaal bewegen op muziek 

Aqua vitaal bewegen op muziek 

Sporten in het zwembad is gezond, gezellig én heel veilig. De kans dat u een blessure oploopt is erg klein.
Om deze redenen heeft Pagedal een ruim aanbod aan aquasporten. In het water kun je op een leuke manier werken aan een betere conditie. Er is ruimte om deel te nemen aan een groep die les krijgt in Aqua vitaal bewegen op muziek , aquajogging of trimzwemmen. 

Wat wil jij?
  • Bewegen op muziek
  • Meer spierkracht
  • Snel afvallen
  • Conditie opbouwen

Aqua vitaal bewegen op muziek 

Lekker bewegen op muziek én je spierkracht trainen! Bij aqua vitaal bewegen op muziek  doe je een conditietraining in het water. De groepsles bestaat uit een warming-up, conditie- en spierversterkende oefeningen en natuurlijk ook een cooling-down. De muziek zorgt voor een goede vibe en helpt je ook om in het het juiste tempo mee te komen. Wist je trouwens dat je bij aqua vitaal bewegen op muziek  gewoon kunt staan in het water? Dus je hoeft helemaal niet goed te kunnen zwemmen, dat scheelt!

Aquajogging

Bij aquajogging ga je lopen in het diepe water, dus zonder de grond te raken. Tijdens de oefeningen wordt er gebruik gemaakt van de zogenaamde 'wet belt' (een brede drijfgordel), hiermee doe je verschillende loopoefeningen. Wist je dat je met een halfuur aquajoggen evenveel calorieën verbrand als met anderhalf uur hardlopen?! Door de weerstand van het water verbruik je namelijk meer energie dan bij het lopen op straat. Ideaal om snel af te vallen dus!

Trimzwemmen

Trimzwemmen is bedoeld voor de echte zwemfanaten, die in het water meer conditie willen opbouwen. Hierbij zwem je afstanden in groepsverband, onder begeleiding. Er komen verschillende zwemslagen van het zwemmen aan bod, met of zonder materialen. Tijdens het trimzwemmen bieden wij jou dus de unieke kans om je zwemslag te verbeteren. Krijg de slag te pakken bij het trimzwemmen en meld je snel aan!

Ga verder!