Update: Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen zijn wij genoodzaakt om het Pagecentrum met al haar recreatieve en horecafaciliteiten tot 6 april te sluiten. Lees hier meer.

Update coronavirus: In verband met het coronavirus roept de overheid duidelijk op om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Pagedal zal deze aanvullende maatregelen opvolgen en daarom zijn wij genoodzaakt om het pagecentrum met al haar recreatieve en horecafaciliteiten vanaf 16 maart tot 6 april te sluiten voor algemeen publiek. Pagedal zoekt hierover actief overleg met getroffen klanten en gebruikers.

Dit betekent dat het zwembad, fitness, tennis- en squashbanen, het Adventurepark en ons restaurant de Pagerie tot 6 april gesloten zullen zijn.
 
Tennis

Tennissen

Een los uurtje, wel of niet in verenigingsverband. Bij ons ben je van harte welkom om te komen tennissen wanneer het jou het beste uitkomt! 

Handig om te weten:
  • Baan huren: daltarief tot 17:00 uur €22,- per uur
  • Piektarief vanaf 17:30 uur €27,- per uur 
  • Rackethuur €2,50 per racket
  • Bekijk hier de openingstijden
Squashen

Squashen

Wil je de vrijheid hebben om te komen squashen wanneer jij wilt? Of spreek je liever af om wekelijks op een vast tijdstip je squashtechnieken te verbeteren? Het is allemaal mogelijk! Je kunt bij ons een baan per uur reserveren of wekelijks op een vast tijdstip. Squashbanen kun je bij ons per keer betalen of je kunt een 12-rittenkaart kopen bij de receptie. Zo kun je kiezen wat voor jou het handigst uitkomt.

Handig om te weten:
 
Openingstijden&Tarieven

Tijden & Tarieven

Om jou de gelegenheid te geven te sporten wanneer je maar wilt hebben wij extra ruime openingstijden. Pagedal beschikt over vier indoor tennisbanen en drie squashbanen waarop zeven dagen per week gespeeld kan worden. Zorg wel voor goede schoenen zonder zwarte zool, zodat je geen blessures oploopt en de banen niet beschadigd raken. Je kunt reserveren via het aanvraagformulier op de site. Rackets en ballen zijn te huur bij de receptie (voor €2,50).

Train zowel je conditie als je spieren!
  • 4 indoor tennisbanen
  • Werken aan je conditie
  • 3 moderne squashbanen
  • Maak je spieren sterker