Nieuws: In verband met de aangescherpte Coronamaatregelen is het Pagecentrum t/m 16 maart gesloten. 
Renovatie zwembad

Renovatie zwembad

Pagedal is gestart met een grondige renovatie van de zwemvoorzieningen. Het nieuwe, verfrissende concept voegt de functies van het wedstrijd- en instructiebad samen met aantrekkelijke recreatieve elementen tot één modern, multifunctioneel zwembad voor de komende 25 jaar.
 

Wat gaat er komen?
  • Renovatie van zwembad
  • Nieuwe speelelementen
  • Verwarmd bad
  • Familie glijbaan

Na bijna 24 jaar trouwe dienst hebben de zwembaden het einde van hun technische levensduur bereikt. Pagedal heeft een vitaal nieuw zwembad laten ontwerpen. Het nieuwe, verfrissende concept voegt de functies van het wedstijd- en instructiebad samen met aantrekkelijke recreatieve elementen tot één multifunctioneel zwembad. Wie straks komt trainen, leszwemmen, doelgroep-zwemmen, baantjes zwemmen of recreatief zwemmen duikt in een geheel gemoderniseerd, milieuvriendelijk 25-meterbad dat voldoet aan de eisen van de tijd. Er worden aantrekkelijke, nieuwe recreatieve elementen aan het bad toegevoegd, waaronder een familieglijbaan, een warmwaterbad van 50 m2 en een peuterbad met attractieve speelelementen.


Het multifunctionele zwembad is compacter vormgegeven dan de oude zwembaden. De ruimte die ter plaatse van het oude recreatie-bad beschikbaar komt wordt herontwikkeld tot conferentieruimte, waarmee we onze klanten binnen de eendaagse en meerdaagse evenementen nog beter kunnen bedienen.

In het voorjaar van 2018 wordt gestart met de renovatie van het wedstrijdbad die naar verwachting in zomer 2018 wordt afgerond. De verwachting is dat de congresfaciliteiten halverwege 2019 gereed zijn. We willen de overlast voor onze gasten zo veel mogelijk beperken.