Goed nieuws! Het zwembad gaat weer open voor recreatiefzwemmen. Woensdag 13:00-16:00 uur en zondag  09:00-12:00 uur. Betaling kan alleen met Pinpas! Reserveren is wel verplicht, maar daarvoor gebruik van deze link.
Pagedal wordt Roompot vakantiepark

Pagedal wordt Roompot vakantiepark

Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Van (inter)nationale evenementenlocatie wordt Pagedal door de samenwerking met Roompot nu een aantrekkelijk vakantiepark. Roompot ziet deze maanden een stijgende vraag naar vakantie in eigen land en ziet goede mogelijkheden in Pagedal. Pagedal heeft namelijk naast indoor sportfaciliteiten en een zwembad een ongeziene keuze aan outdoor- en adventure activiteiten waarmee de gasten optimaal van hun vakantie kunnen genieten.

Pagedal is enthousiast over de samenwerking. Roompot kent een groot bereik van klanten en is digitaal slagvaardig. Het team van Pagedal staat klaar om voor al haar gasten een fantastisch verblijf te verzorgen. Pagedal blijft in de toekomst ook evenementen faciliteren in combinatie met het vakantiepark. De faciliteiten zoals fitness, tennis en squashbanen en het Adventure-park blijven beschikbaar voor al onze klanten uit Stadskanaal en omliggende omgeving.