Update: Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen zijn wij genoodzaakt om het Pagecentrum met al haar recreatieve en horecafaciliteiten tot 6 april te sluiten. Lees hier meer.
Maatregelen tegen Coronavirus

Maatregelen coronavirus

Pagedal doet er alles aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Houd dit bericht in de gaten voor meer informatie over de maatregelen die Pagedal neemt omtrent het coronavirus.

Nieuwe update 1-4: In verband met het coronavirus roept de overheid duidelijk op om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Pagedal zal deze aanvullende maatregelen opvolgen en daarom zijn wij genoodzaakt om het pagecentrum met al haar recreatieve en horecafaciliteiten tot 28 april te sluiten voor algemeen publiek. Pagedal zoekt hierover actief overleg met getroffen klanten en gebruikers.

Dit betekent dat het zwembad, fitness, tennis- en squashbanen, het Adventure Park en ons restaurant de Pagerie zeker tot 28 april gesloten zullen zijn.

We vinden het heel vervelend dat u en uw kinderen geen gebruik kunnen maken van onze faciliteiten, maar we hopen dat jullie begrip hebben voor deze noodgedwongen maatregel om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

Pagedal handelt steeds in nauw overleg met de gemeente Stadskanaal. Verdere ontwikkelingen worden nauwlettend gevolgd.

Indien u vragen heeft dan kunt u het beste een berichtje sturen via deze facebookpagina of een email sturen naar receptie@pagedal.nl.

Zorg goed voor elkaar en voor uzelf!

Tot ziens!

Team Pagedal


‚ÄčUpdate 15-3 Wij verzoeken iedereen met een mogelijk verminderde weerstand om niet naar Pagedal te komen. 

Update 14-3 Vandaag heeft Pagedal in goed overleg met de gemeente Stadskanaal besloten om het zwembad tijdelijk te sluiten. 

In het kort:
  • Het pagecentrum is gesloten tot 28 april
  • Wij houden u op de hoogte via de website en Facebook