Update: Pagedal beraad zich momenteel hoe en wanneer het zwembad weer open kan gaan. Wij verwachten echter dat dit nog niet in de maand mei zal gebeuren. Meer informatie
Maatregelen tegen Coronavirus

Maatregelen coronavirus

Update 14-5: Sinds medio maart is het zwembad met haar faciliteiten gesloten. De overheid heeft aangegeven dat zwembaden onder bepaalde strikte voorwaardes weer in gebruik genomen mogen worden. Pagedal beraadt zich momenteel hoe en wanneer dit mogelijk zou kunnen zijn. Wij verwachten echter niet in mei open te gaan. Wij houden u op de hoogte mochten wij meer duidelijkheid hebben.

In het kort:
  • Het Pagecentrum is gesloten tot 1 juni
  • Openingsdatum zwembad onbekend

Pagedal doet er alles aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Houd dit bericht in de gaten voor meer informatie over de maatregelen die Pagedal neemt omtrent het coronavirus.

Update 14-5: Sinds medio maart is het zwembad met haar faciliteiten gesloten. De overheid heeft aangegeven dat zwembaden onder bepaalde strikte voorwaardes weer in gebruik genomen morgen worden. Pagedal beraad zich momenteel hoe en wanneer dit mogelijk zou kunnen zijn. Wij verwachten echter niet in mei op te gaan. Wij houden u op de hoogte mochten wij meer duidelijkheid hebben.

Update 13-5: Pagedal is druk bezig om vanaf 1 juni 2020 als Coronaproof vakantiepark open te gaan. Dit betekent dat wij ons aanbod zo inrichten dat wij altijd de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen en u zich nooit zorgen hoeft te maken op een verhoogde kans op besmetting. 

Nieuwe update 1-4: In verband met het coronavirus roept de overheid duidelijk op om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Pagedal zal deze aanvullende maatregelen opvolgen en daarom zijn wij genoodzaakt om het pagecentrum met al haar recreatieve en horecafaciliteiten tot 28 april te sluiten voor algemeen publiek. Pagedal zoekt hierover actief overleg met getroffen klanten en gebruikers.

Dit betekent dat het zwembad, fitness, tennis- en squashbanen, het Adventure Park en ons restaurant de Pagerie zeker tot 28 april gesloten zullen zijn.

We vinden het heel vervelend dat u en uw kinderen geen gebruik kunnen maken van onze faciliteiten, maar we hopen dat jullie begrip hebben voor deze noodgedwongen maatregel om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

Pagedal handelt steeds in nauw overleg met de gemeente Stadskanaal. Verdere ontwikkelingen worden nauwlettend gevolgd. ndien u vragen heeft dan kunt u het beste een berichtje sturen via deze facebookpagina of een email sturen naar receptie@pagedal.nl.

‚ÄčUpdate 15-3: Wij verzoeken iedereen met een mogelijk verminderde weerstand om niet naar Pagedal te komen. 

Update 14-3: Vandaag heeft Pagedal in goed overleg met de gemeente Stadskanaal besloten om het zwembad tijdelijk te sluiten.