Nieuws: In verband met de aangescherpte Coronamaatregelen is het Pagecentrum t/m 16 maart gesloten. 
Licentiehouder nationale zwemdiploma's

Haal bij ons het enige echte zwem-ABC!

Pagedal is door de Nationale Raad Zwemveiligheid gecertificeerd als een officiele aanbieder van het zwem-ABC. Dat is goed nieuws! Hiermee weet je zeker dat jouw kind kwalitatief goed zwemles krijgt volgens de norm van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Bij het succesvol doorlopen van onze lesmethode krijgt jouw kind ook een officieel diploma welke ook wordt erkend door de brandweer, politie en diverse sportopleidingen.
 

Wat betekent dit?
  • Les van gediplomeerde zwemonderwijzers
  • Onafhankelijk getoetst
  • Wij voldoen aan gedragscode zwembadbranche
  • Officieel zwemdiploma
In Nederland mag iedereen zwemlessen aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De overheid heeft deze taak losgelaten en in 1984 overgedragen aan de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid. Deze organisatie controleert en toetst de kwaliteit van zwemlesaanbieder in Nederland met als doel een hoogwaardig kwaliteitsniveau te waarborgen.
 

Pagedal erkent als officiele aanbieder zwem-ABC

De Nationale Raad Zwemveiliheid heeft op 10 juli 2018 ook een audit gedaan bij Pagedal. Hierbij is gecontroleerd of wij als zwemlesaanbieder voldoen aan alle kwaliteitscriteria van het Handboek Licentie Nationale Zwemdiploma’s. Ook zijn alle zwemonderwijzers getoetst. Op basis van deze audit is gebleken dat Pagedal voldoet aan alle gestelde eisen en zich daarmee 'Licentiehouder Nationaal zwem-ABC' mag noemen. 
 

Wat betekent dit voor jouw?

Door de goedkeuring licentiehouder nationale zwemdiploma's heeft Pagedal bewezen te voldoen aan de hoge kwaliteits-eisen van het nationaal zwem-ABC. Hiermee waarborgen wij een constante kwaliteit die wordt geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle. Hiermee ben je als ouders verzekerd van de beste kwaliteit zwemles voor een betaalbare prijs. 
 

Zwemles in Stadskanaal en omstreken

Met de erkenning van de Nationale Raad Zwemveiligheid kan je er zeker van zijn dat Pagedal goede kwaliteit zwemlessen biedt. Wij werken volgens de nieuwste lesmethodes en na afloop krijgen de kinderen een officieel erkend diploma. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor zwemlessen op Pagedal? Kijk dan hier of doe direct aan aanvraag via het aanvraagformulier