Nieuws: Fitnessleden kunnen hier reserveren om gebruik te maken van de fitness. Het zwembad is vanaf 3 juli alleen geopend voor gasten van ons vakantiepark. Lees hier meer. 

Pagecentrum Hét sportcentrum voor Stadskanaal en omstreken

Op zoek naar een locatie om te zwemmen, tennissen, squashen, fitnessen, ontspannen of om een sportzaal te huren? Kom dan naar het Pagecentrum. Het sportcentrum op de grens van Groningen en Drenthe in Stadskanaal. Lekker gezond bezig zijn, afvallen, ontspannen: wat voor jou ook de reden is om te gaan sporten, bij het Pagecentrum zul je je thuis voelen. De uitgebreide keuze aan sporten, de ongedwongen sfeer, de ruime openingstijden en de aantrekkelijke prijs maakt het Pagecentrum voor veel sporters het ideale sportcentrum.

Zwemmen, tennissen, fitnessen, een zonnebankje of lekker actief bezig zijn in de ruime sporthal? Dit is slechts een greep uit de actieve en ontspannende mogelijkheden die we bieden. Voor zowel individuele sporters als voor groepssporters hebben we een passend aanbod. Zo zijn er mogelijkheden genoeg om te sporten in Stadskanaal.
 
Ga verder!