Wellness

Kom tot rust in de Sauna en het Turks Stoombad

Met een fitnessabonnement op Pagedal kun je gratis gebruikmaken van de infrarood sanua en het Turks stoombad. Heerlijk om na een avondje fitness ter afsluiting nog even te ontspannen! Daarnaast zal het hopelijk ook de spierpijn voorkomen of verminderen. Waarom geen gebruik maken van deze gelegenheid om jezelf even extra te verwennen?
 

Gratis bij een fitnessabonnement!
  • Kom na het fitnessen helemaal tot rust
  • Bijkletsen in de infrarood sauna
  • Herstel de spieren in het Turks stoombad 
  • Stimuleer de doorbloeding

Infrarood sauna

De sauna is de uitgelezen plek om even helemaal tot rust te komen na het sporten. Je pijnlijke en stijve spieren worden verzacht, zodat spierpijn de volgende dag wordt voorkomen of tenminste aanzienlijk wordt verminderd. Ook voor mensen met reumatische aandoeningen kan de sauna voor welkome verlichting van de pijn zorgen.

Turks stoombad

Het Turkse stoombad is een bad met een temperatuur van rond de 45 graden en een zeer hoge luchtvochtigheid. Dit betekent dat de volledige ruimte met stoom (mist) gevuld wordt. Hierdoor ga je flink transpireren, de poriƫn worden gereinigd en het heeft een positief effect op de luchtwegen. Daarnaast vindt er doorbloeding plaats, waardoor de huid zacht en soepel wordt na een bezoek aan het Turkse stoombad.

Zonnebank

Een gezonde kleur gecombineerd met lekker ontspannen. Met een zonnebankje is het mogelijk. Een goed idee voor na het sporten, maar ook voor niet-sporters toegankelijk. Voor maar € 6,25 kun je 15 minuten van de zon genieten.

Ga verder!