Nieuws: Op dit moment kan er alleen voor zwemlessen gebruik worden gemaakt van het zwembad. Recreatief zwemmen is helaas nog niet toegestaan.
Wellness

Kom tot rust in de Sauna en het Turks Stoombad

Met een fitnessabonnement bij Pagedal kun je gratis gebruikmaken van de infrarood sauna en het Turks stoombad. Heerlijk om na een avondje fitness ter afsluiting nog even te ontspannen! Daarnaast zal het hopelijk ook de spierpijn voorkomen of verminderen. Waarom geen gebruik maken van deze gelegenheid om jezelf even extra te verwennen?

Vanaf 2020 is het alleen nog maar mogelijk om met een basisabonnement Fitness gebruik te maken van de zonnebank & wellness. U kunt geen los kaartje meer kopen. 

Gratis bij een fitnessabonnement!
  • Kom na het fitnessen helemaal tot rust
  • Voor alle Pagedal Fitness & Voeding klanten!
  • Herstel de spieren in het Turks stoombad 
  • Bijkletsen in de infrarood sauna

Infrarood sauna

De sauna is de uitgelezen plek om even helemaal tot rust te komen na het sporten. Je pijnlijke en stijve spieren worden verzacht, zodat spierpijn de volgende dag wordt voorkomen of tenminste aanzienlijk wordt verminderd. Ook voor mensen met reumatische aandoeningen kan de sauna voor welkome verlichting van de pijn zorgen.

Turks stoombad

Het Turkse stoombad is een bad met een temperatuur van rond de 45 graden en een zeer hoge luchtvochtigheid. Dit betekent dat de volledige ruimte met stoom (mist) gevuld wordt. Hierdoor ga je flink transpireren, de poriƫn worden gereinigd en het heeft een positief effect op de luchtwegen. Daarnaast vindt er doorbloeding plaats, waardoor de huid zacht en soepel wordt na een bezoek aan het Turkse stoombad.

Zonnebank

Een gezonde kleur gecombineerd met lekker ontspannen. Met een zonnebankje is het mogelijk. Een goed idee voor na het gebruik van Fitness.

Vanaf 2020 is het alleen nog maar mogelijk om met een basisabonnement Fitness gebruik te maken van de zonnebank & wellness. U kunt geen los kaartje meer kopen. 

Ga verder!