Nieuws: Op dit moment kan er alleen voor zwemlessen gebruik worden gemaakt van het zwembad. Recreatief zwemmen is helaas nog niet toegestaan.
Abonnementen

Abonnementen

Bij Pagedal Fitness kan men sporten voor €25,- per maand! 

Wij bieden jou:
  • Fitnessen zo vaak als jij wilt
  • Ruime openingstijden 
  • Infrarood sauna en Turks stoombad
  • Sporten vanaf 16 jaar 

 

Een gezonde leefstijl

Bij Pagedal Fitness & Voeding kunt u aan uw conditie werken, uw spieren sterker maken of kilo's verliezen. Bij Pagedal zult u in een prettige omgeving kunnen sporten. Het is geen fitnessruimte waar men heen gaat om gezien te worden, maar door de ongedwongen sfeer kan men er comfortabel sporten. 

Onze ervaren instructeurs helpen je graag om een goed en realistisch trainingsschema op te stellen. Niet op zoek naar een manier om kilo's te verliezen? Bij Pagedal Fitness leren wij mensen ook hoe je fit kunt blijven. 

 

Abonnementsvormen

Pagedal Fitness biedt de volgende abonnementsvormen aan:  

Basisabonnement Fitness voor €25,- per maand
Dit betekent onbeperkt fitnessen tijdens alle openingsuren én gratis gebruik van de infrarood sauna, het Turks stoombad en zonnebank. Dit is een halfjaarsabonnement, wat niet maandelijks opzegbaar is. 

Tijdens de begeidingsuren van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 - 11:30 en maandag- en woensdagavond  van 18:00 - 21:00 zijn onze fitnessmedewerkers aanwezig om u te helpen. Buiten deze uren om is er geen begeleiding aanwezig maar kunt u natuurlijk wel zelfstandig sporten! 

  


 

Wilt u meer informatie, een proefles volgen of nu een abonnement afsluiten? 

Stuur een email naar receptie@pagedal.nl, bel naar 0599 611 000 of kom langs op Hoveniersweg 1 in Stadskanaal! 

 
Ga verder!