Abonnementen

Abonnementen

Fitnessen in het Pagecentrum is persoonlijk en voordelig! Met een fitness onbeperkt abonnement kun je zo vaak komen sporten als je zelf wilt en maak je bovendien gratis gebruik van wellness-faciliteiten. Zo bieden wij jou de ultieme combinatie van sport en ontspanning!
 

Wij bieden jou:
  • Fitnessen zo vaak als jij wilt
  • Ruime openingstijden 
  • Infrarood sauna en Turks stoombad
  • Gemoedelijke sfeer

Een gezonde leefstijl

Of je nu graag je conditie op peil brengt, krachttraining doet of gewoon een paar kilootjes kwijt wilt: fitness draagt bij aan een gezondere leefstijl. De kunst is om dit een plekje te geven in je wekelijkse patroon, zodat je niet na een enthousiast begin na enige tijd afhaakt. Onze ervaren instructeurs helpen je graag om een goed en realistisch trainingsschema op te stellen. Ook voor wie al tevreden is met zijn fysieke gesteldheid is continuïteit belangrijk, zodat je altijd lekker in je vel zit.

Lichaam en geest in balans

Fitnessen is meer dan alleen met je lichaam bezig zijn. Je kunt je hoofd leegmaken door even met met helemaal niets anders bezig te zijn, en lichaam en geest komen op deze manier in balans. Niet alleen je lichaam wordt fit en fris, maar hetzelfde kan gezegd worden van je geest. Dit is een vaak onderbelicht onderdeel van sporten, maar minstens zo belangrijk. Met een abonnement stimuleer je jezelf om regelmatig te komen fitnessen.

Abonnementsvormen

Het Pagecentrum biedt drie abonnementsvormen aan:

Fitness onbeperkt met zwemmen voor €36,50 per maand
Dit betekent onbeperkt fitnessen, gebruik van het zwembad, de infrarood sauna en het Turks stoombad. 

Fitness onbeperkt zonder zwemmen voor €31,00 per maand
Dit houdt in dat je onbeperkt gebruik mag maken van fitness, de infrarood sauna en het Turks stoombad.

Het Fit-Vitaal abonnement voor €26,00 per maand
Dit houdt in dat je gebruik kan maken van de fitnessruimte, de infrarood sauna en het Turks stoombad tijdens de daluren.
 
Ga verder!