Groepsverblijf Vakantiepark Westerwolde

Groepsverblijf Vakantiepark Westerwolde

De gezelligheid van een groepsverblijf gecombineerd met de privacy en het comfort van een verblijf in een eigen bungalow of appartement. Een groepsverblijf op het vakantiepark biedt het allebei. Overdag een vol programma met bijeenkomsten, activiteiten en eten, en aan het einde van de dag overnachten de deelnemers in één van onze bungalows of appartementen. Dankzij onze unieke combinatie van faciliteiten zijn wij in staat om full service groepsarrangementen te bieden. 
Wat kan je verwachten?
  • Overnachten in  meerdere bungalows
  • Diverse samenstellingen mogelijk 
  • Eigen zaal voor bijeenkomsten
  • Zelfverzorging of maaltijdservice
  • Gratis gebruik zwembad

Groepsverblijf voor kleine en grote groepen

Ons ruim opgezette park beschikt over 50 appartementen, 96 bungalows en 42 luxe bungalows. Door het combineren van bungalows en appartementen  bieden wij groepsarrangementen voor groepen van 10 tot 1.000 personen. Door gebruik te maken van de camping of andere nabij gelegen overnachtingsaccommodaties kan deze capaciteit nog verder worden uitgebreid. 

Comfortabel overnachten

Kies je voor een groepsarrangement op het vakantiepark dan kies je voor comfort en privacy. De onderkomens zijn van alle gemakken voorzien zoals een badkamer, keuken met inventaris, woonkamer met bank en TV. Op het park is ook wifi aanwezig. De samenstelling van de bedden is per accommodatie verschillend waardoor de indeling per accommodatie ook verschillend kan zijn. 

Catering

Door de aanwezigheid van een keuken in de wooneenheden is het mogelijk om de deelnemers zelf hun ontbijt, lunch of diner te laten verzorgen. Hiervoor kan er gebruik worden gemaakt van de aanwezige keukeninventaris. Een andere optie is om Pagedal de catering te laten verzorgen. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt dit aangeboden in ons restaurant de Pagerie of een speciaal ingerichte eetzaal in het Pagecentrum. 

Eigen multifunctionele zaal 

Tijdens het verblijf kan er gebruik worden gemaakt van een eigen multifunctionele zaal in het Pagecentrum. Binnen de openingstijden van het Pagecentrum is deze zaal toegankelijk als centrale ruimte of uitvalsbasis voor diverse activiteiten. De zaal kan voor uiteenlopen zaken zoals vergaderingen, loungeplek, eetzaal (geen eigen catering) of vergaderzaal worden gebruikt.

Stoere activiteiten in de Ardennen van Noord-Nederland

Aan de rand van het vakantiepark ligt Pagedal Adventure Park, dé activiteitenlocatie van Noord-Nederland. Het Adventure Park biedt verschillende leuke en uitdagende activiteitenprogramma's voor denkers en doeners. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoer Adventure programma met survival, bubbelbal of archery hit of een Beach Challenge op het strandje met vlotvaren en beachvolleybal? Kijk voor meer informatie op de activiteitenpagina.

Even lekker zwemmen, sporten of tennissen? 

Tijdens het verblijf op het vakantiepark kan er binnen de geldende openingstijden gratis gebruik worden gemaakt van het zwembad in het Pagecentrum. Houdt er wel rekening mee dat het zwembad tot 22 oktober 2018 is gesloten in verband met renovatie. Gebruik van sportvoorzieningen zoals de sporthal, indoor tennisbanen, squashbanen of fitness dient altijd vooraf te worden overleg. Voor het gebruik van deze faciliteiten vragen wij een kleine vergoeding.

Familieweekend of introductiekamp?

Een groepsarrangement op het vakantiepark is geschikt voor verschillende samenstellingen of groepen. De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier grote en kleine families, bedrijven, scholen en sportverenigingen leuke arrangementen mogen bieden op ons park. Naast de uitgebreide facilitaire dienstverlening, bieden we nog meer. Wij zijn graag een creatieve partner die meedenkt over jouw evenement, of zelfs een geheel verzorgd en aangekleed arrangement organiseert.

Beschikbaarheid

Genoeg gezien?
Stuur mij een voorstel!