Groepskamperen in tentenkamp

Groepskamperen in tentenkamp

Een groepsverblijf in ons tentenkamp is zeer geschikt voor schoolkampen, jeugdkampen en avontuurlijke families. De deelnemers overnachten in groepstenten op het campingterrein. De catering kan zelf worden geregeld of worden verzorgd door Pagedal. Tijdens het verblijf mag een stoer activiteitenprogramma in het Adventure Park of een Bach Challenge op de Pageplas uiteraard niet ontbreken. Binnen de openingstijden kan er gratis gebruik worden gemaakt van het zwembad. 

Wat kan je verwachten?
  • Overnachten in 20-persoons groepstenten
  • Goede sanitaire voorzieningen
  • Eigen kampvuurplaats
  • Zelfverzorgend of verzorgde catering
  • Gratis gebruik van zwembad

Pop-up tentenkamp

Aan de rand van het vakantiepark ligt het goed onderhouden campingterrein van Pagedal. In de periode van mei t/m september worden hier groepsarrangementen aangeboden met overnachting in groepstenten. Afhankelijk van het aantal personen worden er meerdere groepstenten geplaatst waar de deelnemers in overnachten. De tenten zijn standaard uitgerust met grondzeil en verlichting. Indien gewenst is het ook mogelijk om veldbedden in de tenten te plaatsen. 

Goede sanitaire voorzieningen

Overnachten in groepstenten is uiteraard niet zo luxe als overnachten in vakantiehuisjes of een groepsaccommodatie. Toch hoef je niet bang te zijn voor een slechte nachtrust of andere ontberingen. De tenten zijn van een goede kwaliteit en bovendien beschikt Pagedal over voldoende en nette sanitaire voorzieningen. Een warme douche, schone toilet en wasmachines om je kleren te wassen zijn dus allemaal aanwezig. 

Catering

Wil je graag zelf de catering verzorgen? Dat is geen probleem. Indien gewenst is het mogelijk om een zogenaamde 'cateringtent' te huren. In deze tent zijn alle benodigdheden aanwezig om een goede maaltijd te kunnen bereiden. Ga je voor meer luxe dan nemen wij graag de catering voor je uit handen. Afhankelijk van het aantal personen wordt ontbijt, lunch en/of diner aangeboden in ons restaurant de Pagerie of een speciaal ingerichte eetzaal in het Pagecentrum. 

Multifunctionele zaal 

In het Pagecentrum zijn meerdere zalen aanwezig. Deze ruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar en te gebruiken voor uiteenlopende activiteiten en bijeenkomsten. Ook bij slecht weer kan de geplande bonte avond dus gewoon doorgaan. 

Stoere activiteiten in de Ardennen van Noord-Nederland

Aan de rand van het vakantiepark ligt Pagedal Adventure Park, dé activiteitenlocatie van Noord-Nederland. Het Adventure Park biedt verschillende leuke en uitdagende activiteitenprogramma's voor denkers en doeners. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoer Adventure programma met survival, bubbelbal of archery hit of een Beach Challenge op het strandje met vlotvaren en beachvolleybal? Kijk voor meer informatie op de activiteitenpagina.

Gebruik zwembad en andere faciliteiten 

Tijdens het verblijf op het vakantiepark kan er binnen de geldende openingstijden gratis gebruik worden gemaakt van het zwembad in het Pagecentrum. Houdt er wel rekening mee dat het zwembad tot 22 oktober 2018 is gesloten in verband met renovatie. Gebruik van sportvoorzieningen zoals de sporthal, indoor tennisbanen, squashbanen of fitness dient altijd vooraf te worden overleg. Voor het gebruik van deze faciliteiten vragen wij een kleine vergoeding.

Schoolkamp op maat 

De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier grote en kleine school- en introductiekampem mogen verzorgen. Naast de uitgebreide facilitaire dienstverlening, bieden we nog meer. Wij zijn graag een creatieve partner die meedenkt over jouw kamp, of zelfs een geheel verzorgd en ingevuld schoolkamp arrangement organiseert.
 

Beschikbaarheid

Genoeg gezien?
Stuur mij een voorstel!