Groepsaccommodatie de Pageborg

Groepsaccommodatie de Pageborg

Ben je op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie voor een groep van 80, 100 of misschien wel 150 personen? Dan is groepshuis de Pageborg misschien wel het meest geschikte vakantiehuis voor jullie groepsverblijf. Deze gezellige accommmodatie biedt plek voor groepen tot 150 personen en kan in combinatie met bungalows op het vakantiepark worden uitgebreid tot een groepsverblijf tot 170 personen. Hartelijk welkom in dé groepsaccommodatie van de Ardennen van Nederland.

Wat kan je verwachten?
  • Overnachten in gezellige groepsaccommodatie
  • 4- en 6-persoons kamers met goede bedden
  • Gezellige foyer met gashaard
  • Zelfverzorging of maaltijdservice catering
  • Zwemmen voor maar €2,50 per keer
Bekijk onze arrangementen:

Grote groepsaccommodatie

Met ruim 28 slaapkamers, een grote zaal, gezellige foyer en complete keuken behoort de Pageborg tot één van de grotere groepshuizen in Nederland. De accommodatie beschikt over 132 vaste en 18 losse bedden en is daarmee geschikt voor groepen tot 150 personen. Door gebruik te maken van extra bungalows of appartementen is het zelfs mogelijk om met een groep van 170 personen te verblijven. Voor groepen boven de 170 personen adviseren we een arrangement op het vakantiepark of het tentenkamp. De Pageborg wordt altijd aan één groep tegelijk verhuurd zodat je maximaal kan genieten van deze prachtige accommodatie. Nieuw, ruim opgezet en met plaats voor grote groepen is dit vakantiehuis een echte toplocatie!

Comfortabel en luxe voor grote groepen

Kies je voor de Pageborg dan kies je voor comfort en luxe. Althans, verwacht geen porseleinen servies of  hoogpolig perzisch tapijt, maar goede bedden, nette sanitaire voorzieningen en een complete en professionele keuken. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een geslaagd familieweekend, bedrijfsuitje of schoolkamp is aanwezig. 

Zelfverzorgend, maaltijdservice of full-service? De keuze is aan jou!

De Pageborg biedt drie verschillende mogelijkheden voor de catering. Moet je op de kosten letten en vind je het geen probleem om zelf te koken, dan maak je gebruik van de optie zelfverzorging. Heb je geen zin om zelf te koken dan adviseren wij jou de optie maaltijdservice. Met deze service bereiden wij de maaltijden voor in de keuken in het centrumgebouw en bezorgen deze in de keuken van de Pageborg. Wil je graag dat tijdens jouw verblijf alles tot in de puntjes geregeld wordt, dan past de full-service catering optie het beste bij jou. Afhankelijk van de wensen verzorgt Pagedal dan alle catering in de Pageborg of in ons restaurant de Pagerie in het Pagecentrum.

Stoere activiteiten bij de Ardennen van Noord-Nederland

Direct achter de Pageborg ligt Pagedal Adventure Park, dé Ardennen van Noord-Nederland. Het Adventure Park biedt verschillende leuke en uitdagende activiteitenprogramma's die geheel naar eigen smaak kunnen worden samengesteld. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoer Adventure programma met outdoor lasergame, tokkelen en survival of een Beach Challenge op het strandje met vlotvaren en kanoën? Kijk voor meer informatie op de activiteitenpagina.

Even lekker zwemmen, sporten of tennissen? 

Tijdens een verblijf in de Pageborg kan er binnen de geldende openingstijden gebruik worden gemaakt van het zwembad in het Pagecentrum. Kosten hiervoor zijn €2,50 per keer. Het gebruik van sportvoorzieningen zoals de sporthal, indoor tennisbanen of squashbanen kan in overleg tegen de standaard tarieven. Gebruik van de fitness (tegen vergoeding) is alleen mogelijk in kleine aantallen en dient altijd eerst te worden overlegd.

Van familieweekend tot bedrijfsuitje en trouwlocatie

De afgelopen jaren hebben wij veel verschillende groepen uit binnen- en buitenland mogen verwelkomen in de Pageborg. Voor zowel familieweekenden, clubuitjes, schoolkampen en bedrijfsuitjes is keer op keer gebleken dat de Pageborg een prachtige accommodatie is om in te verblijven. Ook hebben wij diverse bruiloftsarrangementen mogen faciliteren. Naast de uitgebreide facilitaire dienstverlening, bieden we nog meer. Wij zijn graag een creatieve partner die meedenkt over jouw evenement, of zelfs een geheel verzorgd en aangekleed arrangement organiseert.
 

Genoeg gezien?
Stuur mij een voorstel!