Maaltijdservice: wij koken, jullie doen de afwas!

De catering regelen is voor groepen vaak een gedoe. Je bent er zowel in de voorbereiding als tijdens het verblijf veel tijd aan kwijt. Daarom bieden wij aan om je hier in te ontzorgen. Bij de maaltijdservice verzorgen wij de maaltijd, en doen jullie de rest (afruimen, opdienen en afwas) zelf. Dit is voor de meeste groepen niet zo'n probleem. Een corveerooster doet daarin vaak wonderen!
 
 • Maaltijdservice ontbijt
  Maaltijdservice ontbijt
  Bekijk mogelijkheden

  Maaltijdservice ontbijt

  Ons standaard maaltijdservice-ontbijt is al te bestellen vanaf €4,50 p.p.  Liever een iets luxer ontbijt? Dan is dit ook mogelijk. Uiteraard kunnen we indien gewenst ook glutenvrij ontbijt verzorgen. 

 • Maaltijdservice lunch
  Maaltijdservice lunch
  Bekijk mogelijkheden

  Maaltijdservice lunch

  De maaltijdservice-luch is al te bestellen vanaf €5,50 p.p. Kies je voor een warme maaltijd als lunch, dan is dit zeker mogelijk. Uiteraard kunnen we indien gewenst ook glutenvrij brood verzorgen. 

 • Maaltijdservice diner
  Maaltijdservice diner
  Bekijk mogelijkheden

  Maaltijdservice diner

  We bieden een divers aanbod aan warme maaltijden waar uit gekozen mag worden met onder andere lasagne en nasi/bami. Als deelnemers vegetarisch zijn of een glutenallergie hebben dan horen we dit graag. Daar houden we dan uiteraard rekening mee. Onze standaard maaltijdservice diner is al te bestellen vanaf €7,50 p.p.

 • Maaltijdservice BBQ
  Maaltijdservice BBQ
  Bekijk mogelijkheden

  Maaltijdservice BBQ

  Een hele populaire keus van onze gasten is de BBQ. Je krijgt van ons één of meerdere professionele BBQ's inclusief gasfles en verschillende soorten vlees, salades, sauzen en stokbrood. Het bereiden van het vlees doet de groep zelf. De standaard maaltijdservice BBQ is al te bestellen vanaf €13,50 p.p.